Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ktorym tyg ciazy powiekszyl sie wam brzuch

Polecane posty

Gość gość

a wlasciwie to czulyscie juz nad wzgorkiem lonowym powiekszona macice, ja jestem w 7t2di jak przejade reka to czuuje powiekszenie, oczywiscie nic jeszcze nie widac ale czuc takie powiekszenie

Gość gość
Brzuch stal sie widoczny w 20 tc, w 7 nic nie czułam poza zawrotami glowy i mdlosciami przez całą dobe

Gość gość
Mi sie cholerka powiększył jeszcze przed ciąża Hahaha Sorki nie mogłam sie powstrzymać ;)

Gość gość
w 13tc już był lekko wypukły. w obcisłej bluzce było widac że odstaje. miałam bardzo płaski brzuch przed ciązą pewnie dlatego tak szybko dało się zauwazyc. mam zdjecia brzuszka z kazdego tygodnia ciazy i w 16tc już było normalnie widac że w ciazy jestem. a w 9 mies pytali czy bliźniaki, bo taki ogromny brzuch. w 39tc obwód prawie 130cm, przed ciązą 60cm wiec sobie wyobrazcie. Duże 4,5kg dziecko ułożone z przodu brzucha plus dużo wód, masakra nie dawalam rady chodzic

Gość gość
Ja tez mialam tak ze w 6tyg ja widzialam :) a tak naprawde to bylo widac w 20 :) tez mam fotki nie z kazdgo tyg ale co drugi badz co trzeci i smiac mi sie chce jak na poczatku myslalam jaki to mam juz wielki :) to co teraz powiedziec?? :) 38tc ;)

Gość gość
W 12tyg osoby które mnie nie widziały 4 miesiące wołały WOW JAK SCHUDŁAŚ! Pamiętam że 5 miesiąc był dla mnie takim przełomem bo czułam się już jak 100% ciężarówa która śpi na boku z poduchą między nogami;) i już niemalże nie sypia na brzuchu(moja główna pozycja w czasie snu).

Gość gość
mnie brzuch stal sie naprawde widoczny ok 6 miesiaca, po prostu go wypchnelo, bo w pozostalych nie bylo widac, ze to ciaza