Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedłużanie rzęs Mikołów

Polecane posty

Gość gość

Cześć, czy zna ktoś kogoś godnego polecenia, kto przedłuża rzęsy metodą 1:1. Interesują mnie okolice Mikołowa.

Gość marlenaigla
Witam z czystym sumieniem polecam pania Anne, przyjmuje na Browej Wsi. Prawdziwa profesjonalistka, na ulicy zaczepiaja mnie kobiety i pytaja sie gdzie robilam rzesy, pieknie starannie wykonane a przede wszystkim dlugo sie trzymaja. Podaję jej tel. 695-923-845

Gość Rosła
Też o niej słyszałam, ale osobiście nie byłam. Moje dwie koleżanki mają u niej zrobione i super naturalnie to wygląda. Jestem umówiona w przyszłym tygodniu - dam znać jak już będę po.

Gość Satina88
Robiłam u Pani ani rzęsy. Jestem po prostu zachwycona. Zakładam kiedyś rzęsy i wyglądałam jak Dark Queen, rzęsy sięgały do brwi, były sztywne i każda sterczała w inna stronę. Pani powiedziała że tak powinny wyglądać. Teraz dopiero wiem jak powinny wyglądać rzęsy. Są miękkie, nie mierzwią się, odpowiednia długość dobrana do mojego oka. Rzęsy założone w sposób profesjonalny. Już nigdy nie pójdę do kogoś innego. Polecam każdemu. Prace można obejrzeć na: https://www.facebook.com/pages/Przed%C5%82u%C5%BCanie-Rz%C4%99s-Miko%C5%82%C3%B3w/827425300627130?ref=bookmarks

Gość Vilva
Ja również polecam Panią Anię, trafiłam do niej za późno!! Chodziłam do kilku pseudo-stylistek i nie miałam pojęcia jak to w ogóle powinno wyglądać :/ To co tamte robiły mi na oczach to jakaś masakra! w ogóle nie ma porównania z tym co mam teraz

Gość Kastelani
Na oczy wszyscy patrzą, nie ma co oszczędzać - piękne, gęste długotrzymające, naturalnie wyglądające rzęsy tylko dzięki pani Ani z Borowej Wsi. Już trzem koleżankom ją poleciłam, wszystkie zadowolone. Mam wrażenie że w okolicy nie ma nikogo lepszego.

Gość Kastelana
Dziewczyny, byłam ciekawa co tak wszyscy zachwalają Panią Anię z Borowej Wsi. Teraz już wiem czemu. Byłam już u 4 różnych stylistek rzęs i nigdy nie miałam tak pięknie i równo zrobionych rzęs. Zrobiłam sobie rzęsy 3D. Efekt po prostu przeszedł wszelkie moje oczekiwania. Dziewczyny dzwońcie i ustalajcie terminy. Ja już nigdy nie pójdę do kogoś innego!!!!

Gość Zaborcza
Ja również polecam Panią Anię z Borowej Wsi. Norki robi rewelacyjne. Mi trzymały się prawie miesiąc, teraz mam jedwabne i też jestem zadowolona. Strona internetowa: http://www.przedluzanierzesmikolow.pl

Gość fajerka
Dziewczyny ! ! ! Jeżeli poszukujecie naprawdę profesjonalnej stylistki rzęs to z całą pewnością mogę wam POLECIĆ p. Anię z Borowej Wsi Jej prace możecie sobie zobaczyc na fb. Cudowne!!! Rzesy mam przepięknie zrobione (norki 3D) a utrzymują się bardzo długo

Gość Kitkaa80
Ja uważam ze najlepiej w Mikołowie jest trafić do gabinetu Pani Ani w Borowej Wsi. Nie jest łatwo o termin, szczególnie teraz w okresie wakacyjnym ale warto czekać. Usługa jest wykonana na najwyższym poziomie. Chodzę regularnie i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Z tego co wiem Pani Ania szkoli się regularnie u jednej z najlepszych stylistek w Europie. polecam

Gość gość
Witam Kochane! Jeżeli chodzi o przedłużanie rzęs w Mikołowie to POLECAM Panią Karolinę, która od niedawna przyjmuje w salonie "Modne Cięcie" na ul. Młyńskiej 13A jej numer to: 513-286-222 Odwiedziłam kilka pseudostylistek w naszym rejonie i zawsze miałam jakąś masakrę na oczach. Od kiedy chodzę do Pani Karoliny jestem zachwycona z rzęs, jest ona naprawdę profesjonalistką, która ukończyła naprawdę porządne kursy i szkolenia przedłużania rzęs. POLECAM!!

Gość kiniaaa80
Ja uważam ze najlepiej w Mikołowie jest trafić do gabinetu Pani Ani w Borowej Wsi. Byłam u Niej w zeszłym tygodniu, rzęsy rewelacja, wiem również że startuje regularnie w międzynarodowych mistrzostwach co dodatkowo potwierdza jej umiejętności i chęć cigłego doskonalenia się. Polecam !!!!

Gość Fasadkaa
Byłam u Pani Ani w Borowej Wsi w zeszłym tygodniu. Rzęsy rewelacja. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Zauważyłam puchary i certyfikaty. Podpytałam troszkę i dowiedziałam się że pani Ania regularnie się szkoli i bierze udział w mistrzostwach. Fachowa ręka i bardzo sympatyczna osoba. Terminy ma odległe, ale warto poczekać. Jeśli zakładać rzęsy to tylko tam!!!

Gość nina7711
chciałam się umówić do pani Ani w Borowej Wsi, niestety terminy kosmos a zależało mi na zrobieniu rzęs przed urlopem. Zaproponowała mi termin do swojej pracownicy - Pani Karoliny. Szczerze powiedziawszy miałam spore obawy, jednakże okazały się bezpodstawne. Rzęsy wykonane rewelacja. Odpowiednia długość, czysta aplikacja, jestem zachwycona i już umówiłam sie na kolejną wizytę.

Gość Kingusia80
Bylam u Pani Ani. Trochę czekałam na termin ale warto było czekać. Teraz ma drugi salon w Paniowkach. Najpiekniejsze rzęsy jakie kiedykolwiek mialam a przerobilam ich troche. Mistrzyni w swoim fachu polecam

Gość goscióweczka

Polecam Panią Anię, przepiękne aplikacje, mistrzyni w swoim fachu. Od jakiegos czasu prowadzi salon w Paniówkach obok Gliwic. Warto skorzystać POLECAM