Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co zrobiła moja dziesięciiolatka? Nie wierzę po prostu.

Polecane posty

Gość gość

Wysmarowała sobie całą głowę, wszystkie włosy kremem Nivea. Siedziałam w dużym pokoju (mamy m3) i poczułam ten zapach, a miała zamknięte drzwi, więc wyobraźcie sobie ile tego nałożyła sobie na tę łepetynę! Myślałam, że zemdleję jak to zobaczyłam, nie wiem co jej strzeliło do głowy :o :o Myłam te włosy 3 razy (bez odżywek) i dzisiaj rano jeszcze raz - a i tak poszła do szkoły z lekko tłustymi włosami, co tu dużo mówić - wyglądają, jakby tydzień ich nie myła :o :o :o Dacie wiarę? :o Dzie-się-cio-lat-ka :o :o

Gość gość
a czym się kierowała? bo moje dzieci uwielbiały się smarować sudokremem, ale były wtedy 10x młodsze :P

Gość gość
może tak zapobiega ciąży?:D

Gość gość
:D :D :D :D Na co dzień też jest taka infantylna czy to tylko jednorazowy wyskok? :D :D :D Płucz te włosy gorącą wodą, może i je trochę przesuszysz, ale przynajmniej zmyjesz ten tłuszcz. Także umyj je ze 2-3 razy gorącą wodą, a 4 raz odrobinkę szamponu dodaj, powinno się zmyć :D Ale wiesz co, mam siostrzenicę w wieku 11 lat i poweim ci, że jakieś zdziecinniałe te dzieciaki w tym wieku są dzisiaj. Ja kiedy miałam 10-12 lat byłam już poważną dziewczyną, w głowie coś tam już z koleżankami miałyśmy, przynajmniej takie pomysły by nam nie strzeiliłby do łba :D Ale nie martw się, moja siostrzenica ostatnio np rozpłakała się na wiadomość o tym, że nie może nałożyć do szkoły różowych legginsów - myślę, że to ta sama półka :D

Gość gość
No jednak chyba to nie ta sama półka, bo moja córka też się buntuje kiedy czegoś nie pozwalam jej nałożyć do szkoły, ale to co zrobiła - to przeszło ludzkie pojęcie!!!! Infantylna jest, owszem, ale że aż do tego stopnia- o to bym jej nie podejrzewała :o A jak zapytałam czemy to zrobiła to tylko głupkowato uśmiechała się pod nosem, nic nie powiedziała. Spytałam, czy myślała może że to odżywka albo gdzieś usłyszała, że to dobrze wpłynie na włosy - ale powiedziała, że nie, że tak po prostu sobie to nałożyła i już. Terapia czy od razu elektrowstrząsy, jak myślicie? :D :o

Gość gość
Myślę że jednak usłyszała od równie "mądrej koleżanki" albo sama wydedukowała że taki krem może dobrze odżywić włosy, będą gładkie i lśniące :P A teraz jak zobaczyła jaką głupotę zrobiła to po prostu wstyd jej się przyznać. Ewentualnie chciała jakąś szaloną fryzurę wypróbować albo zobaczyć jak będzie wyglądała z jaśniejszymi ;) Polecam umyć głowę Ludwikiem (albo Fairy), jak się boisz o skórę głowy to poszukaj jakiegoś eko płynu do mycia naczyń, tłuszcz usuwa super a może zmądrzeje po takiej "kuracji"

Gość gość
hahahahaha fajnie to musialo wygladac