Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kolor sukienki

Polecane posty

Gość gość

Poradźcie mi proszę jaki o kolor sukienki na wesele czy wypada inna sukienka niż jednolity kolor ew z jakimś dodatkiem. Bo gdzie tylko w wyszukiwarki wpisuje wesele tam na ogół jeden odcień a np w grochy będzie nie na miejscu ?

Gość gość
To zależy od tych grochów i kroju sukienki. A tak w ogóle to najważniejsze się dobrze bawić i minimum dobrego smaku (np. nie pokazywać tyłka) i powinno być dobrze :)

Gość nieogryzek
W grochy?Pewnie że tak.Uważaj tylko na dodatki.Grochy same w sobie są już bardzo ozdobne,więc oszczędnie z dodatkami.Udanej zabawy:)

wiesz co powiem ci szczerze, że teraz na wesela chodzi się jak chce. Dlatego moim zdaniem sukienka w grochy jak najbardziej pasuje, ale właśnie musisz uważać z dodatkami i butami- najlepiej żeby były w jednolitym kolorze...

hej wiesz ja bylam nie brala zadnej sukienki w grochy na slub uh....wyjdziesz blado.... babeczko luknij na ta sukienke ja ja pare dni temu kupilam i nie zaluje bo bedzie mi dlugo sluzyla nie tylko na wesele ale takze na inne uroczystosci..pozatym tera kolory zadza .wiec ja to cacko nabylam jak tylko zobaczylam ....miodzik:) http://www.faslook.pl/picture/sukienka-mango-341/