Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvl

jaka to ksiazka?

Polecane posty

Gość gośćvl

Wiem tyle ze jeden z rozdzialow ksiazki zatytułowany jest Oczy Milosci. Ktos orientuje sie w tytule ksiazki? a w nim fragmet: Dwaj mężczyźni rozmawiali O Swoich rodzinach jeden z nich stwierdzil moja zona jest naprawdę cudowna sam niewiem jak komus akiemu jak ja udalo sie ozenic z taka kobieta, mogla miec kazdego a wybrala mnie, nigdy tego nie zrozumiem musiala cie naprawde pokochac podsunal drugi... ...poznalismy sie na zebraniu w kosciele powiedzial pierwszy.

Gość gośćVeL
Dwaj mężczyźni rozmawiali o swoich rodzinach jeden z nich stwierdził: Rozdział "Oczy Miłości" Pierwsze pół pierwszej strony: Moja żona jest naprawdę cudowna. Sam nie wiem jak komuś takiemu jak ja udało się ożenić z taka kobietą. Mogla mieć kazdego a wybrała mnie. Nigdy tego nie zrozumiem. - -Musiała cie naprawdę pokochać podsunął drugi -Jesteś szczęściarzem że masz taką żonę... Taką która naprawdę Cię kocha. -To prawda,poszczęściło mi się -przyznał pierwszy. - A gdzie się poznaliście? - zapytał jego kolega. Poznaliśmy się na zebraniu w kościele powiedział pierwszy. Chodzicie do kościoła? - zdziwił się drugi. To wszystko co posiadam, komuś się może z czymś kojarzy? Może podpowie ktoś gdzie pytać?

Gość gość
ktoś moze cos przepuszcza albo wie gdzie pytac?