lillypessimist 0 Napisano Kwiecień 8, 2015 koniecznie kobieta! - wiem, są wredne, ale do faceta nie pójdę ;) Polecajcie swoich ulubionych lekarzy, zależy mi na jakimś bliższym terminie, ale nie wiem czy to w ogóle możliwe jeżeli chodzi o NFZ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2015 na ul. Kórnickiej... kobieta ginekolog-onkolog, na NFZ i też prywatnie w inne dni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lillypessimist 0 Napisano Kwiecień 8, 2015 Znalezione w necie: dr Zawiejska (Hipokrates, os. Marysieńki 25) i dr Sajda (ul. Lutycka) - obie na 100% przyjmują w ramach NFZ dr Hansz (poradnie lekarskie Gaja) aczkolwiek nie wiem czy NFZ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lillypessimist 0 Napisano Kwiecień 9, 2015 Otóż okazuje się iż pani doktor Hansz przyjmuje na NFZ ale nie wiem czy się do niej wybiorę... Dopiero teraz przeczytałam opinie i wiem, że jeżeli do niej pójdę to będzie to bardzo "trudna" wizyta..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 9, 2015 http://www.znanylekarz.pl/ginekolog/poznan?gclid=CILNy5iV6sQCFSLkwgoddjAA5g Tu poszukaj kogoś kto ma dużo pozytywnych opinii i dowiedz się czy przyjmuje na NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lillypessimist 0 Napisano Kwiecień 10, 2015 Dziękuję, już szukałam tą drogą :) są tam głównie albo sami prywatni... Ale zapomniałam jeszcze dopisać POSUM :) Poznański Ośrodek Specjalistyczny Usług Medycznych na al. Solidarności. Są tam trzy panie ginekolog - Ewa Głyda, Maria Jędraszak i Wiesława Śmierzchała - Mierzwa, która na NFZ przyjmuje również w Euromedzie na os. Piastowskim (mimo, że jest to NZOZ to mają podpisaną umowę z NFZ) naszukałam się... mam dość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćnvm Napisano Lipiec 12, 2016 i do kogo poszlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach