Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Historie jak z filmów romantycznych się zdarzają?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i jak na razie nic. Dziewczyna którą kochałem (przyjaciółka) zwiała. Moja dziewczyna zdradziła mnie z ex. Obecnej chyba nie kocham(raczej na pewno). Nic miłego mi się nie przytrafiło a w domu kompletna porażka. Rodzice bezrobotni, ja ciągnę jakoś studia ale nie wiem czy przez nich skończę bo prędzej umrę z głodu.

Gość gość
jak umawiasz się z dziewczynami z braku laku to nie masz szans na romantyczną miłość

Gość gość
A co mam zrobić? kompletnie nie potrafę, nie mam życia osobistego żadnego, zero kumpli, zero przyjaciół. Wszyscy mogą gdzies pojechać a ja nie mam nawet na piwo w klubie bo mi szkoda pieniędzy, wole kupić sobie za to ubrania albo jedzenie...

Gość gość
czyli co mam robić?

Gość gość
Czy Historie jak z filmów romantycznych się zdarzają? - zdecydowanie TAK

Gość gość
zatrudnij sie w macu na pół etatu:) istnieją historie jak z bajki, ale chyba nie każdemu sie przytrafiają. :( możesz być szczęśliwy, jeśli będziesz robił wszystko, żeby to szczęśćie osiągnąć. jeśli na czymś bardzo Ci zależy, to każdego dnia, w każdej chwili staraj się zbliżyć do swojego celu - zadawaj się z dziewczyną, która podoba Ci się najbardziej, ciężko pracuj, dużo się ucz i pewnego dnia sam zobaczysz, że świat nie jest taki zły, a wszystko czego pragniesz możesz osiągnąć ciężką pracą. ;) (choćby i na emigracji ;p)

Gość gość
Nic na siłę i nie zaczynać od końca. Nie mając znajomych nie masz szans na poznanie kogoś z kim będziesz nadawać na tych samych falach

pewnie się zdarzają ale nie często, ale w filmach wiele takich historii jest bez happy endu np. Titanic, Ghost, A Walk to Remember :-(

Gość gość
patrze na te piękne dziewczyny na fb, swoje znajome na uczelni i wiem że nie mam u nich szans albo mają facetów. Przez ojca nie miałem w życiu nic, ciągłe siedzenie w domu i patrzenie jak pije i pali. Jakbym poznał dziewczynę na poziomie to po zobaczeniu widoku gdzie mieszkam uciekałby jak najdalej.

Gość gość
nie ma