Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny co odpowiedziałybyście na poniższe pytania

Polecane posty

Gość gość

„Czym się różnisz od innych dziewczyn?” „Co wg ciebie najbardziej ludziom/facetom/twoim znajomym podoba się w Tobie? Tylko nie mów wygląd”

Gość gość
charakter delikatność wrażliwość na wszelka krzywdę dobro i wiele innych

Gość gość
1.mam to coś 2.wygląd niestety

Gość gość
1. inteligencją 2. inteligencja

1. nie wiem, nie czuję się jakaś szczególnie wyjątkowa, poza tym nie znam wszystkich innych dziewczyn 2. ludziom- otwartość, uczciwość, pozytywne nastawienie facetom- chyba jednak wygląd znajomym- poczucie humoru, szczerość, bezinteresowność

Gość gość
1. Inna od innych 2. Naiwna jak buc

Gość gość
1 niczym - mam tzytzki jak każda dziewczyna 2 dystans do wszystkiego

Gość gość
1.Czym się różnisz od innych dziewczyn?” -Niczym konkretnym, nie wierzę, że są na świecie dwie takie same osoby, zawsze znajdzie się dużo podobnych do mnie, ale nigdy takich samych. 2.Co wg ciebie najbardziej ludziom/facetom/twoim znajomym podoba się w Tobie? Tylko nie mów wygląd” -Chyba moje poczucie humoru, lubię się wygłupiać. Poza tym jak już obiecam, że pomogę to pomogę.

Gość gość
Tym że myślę po męsku a działam jak kobieta, ponieważ uważam że kobiety są bardziej skrupulatne i przezorne. Zatem nie boję się męskiego świata ale wprowadzam do męskich dziedzin kobiecego sprytu. A czym jest dla mnie męski świat? Męski to dla mnie przede wszystkim lepiej wynagradzany. Gdyby wszystkie kobiety były takie jak ja nie spotkalibyśmy pracujących kobiet;) Wszystkie działałyby na własny rachunek w branżach zdominowanych przez mężczyzn;) Ludziom podoba się we mnie moja wszechstronność i pomysłowość. Facetom niezależność Zaś mojemu facetowi podoba się we mnie to (po za wyglądem) że nigdy nie toczę bojów o nic, nie krzyczę, nie obrażam się i dobrze gotuję;) i można ze mną robić wiele ciekawych rzeczy:P

Gość gość
1. Posiadaniem kilku umiejetnosci ktorych one nie posiadaja 2. Ludziom najbardziej podoba sie we mnie solidnosc, dotrzymywanie slowa, wiedza. Facetom to cos cos trudno jest okreslic. A znajomym poczucie humoru i to ze mozna ze mna pogadac na kazdy temat, zwierzyc sie i posluchac rady

Gość gość
1, mniej mówię i potrafię słuchać 2. ludzie płci obojga lubią we mnie umiejętność przygotowywania dobrego jedzenia, robienia fajnych prezentów i pamiętanie o okazjach, fakt, że dobrze ogarniam dzieci i umiem rozkręcić towarzystwo :)

Gość gość
czytając te wypowiedzi widzę dużo zbierzności, chyba nie jesteście tak wyjątkowe jak się wam wydaje.

Gość zapytanieona
Zalezy kto zadaje takie pytania i w jakim celu. Spotkalam sie z tego typu pytaniami na portalu randkowym. Najglupsze pytania jakie moga byc. Kojarzy mi sie to z pytaniami na rozmowie kwalifikacyjnej "Dlaczego to ty powinnas pracowac w naszej firmie" itp. masakra. Odpisalam kolesiowi ze nie bede go do siebie przekonywac i odpowiadac na tego typu pytania

Gość pytaniaona
co do odpowiedzi na pytania zadane przez autora tego postu czytaj jw.

1. chyba włosami. mam piękne i długie koloru blond, naturalne. nie wiem co w wyglądzie prócz tego wyróżnia mnie jeszcze na tle innych... jestem w sumie drobna. o, mam jeszcze ładną figurę i tyłek którym od zawsze zachwycali się mężczyźni :p jeśli chodzi o wnętrze... nie wiem jaka jest reszta dziewczyn, ale ja na pewno bywam wrażliwa na krzywdę innych. bywam także chłodna, także jestem pełna sprzeczności. 2. w wyglądzie oczywiscie wlosy i tyłek :p kiedys byłam uznawana na dziwna... nienawidziłam tego, bo to mnie odbrażalo, jednakże teraz dorosłam i w sumie nie przeszkadza mi bycie "inną". ludzie chyba uważają mnie za dość miłą osobę. w sumie nie wiem co powiedzieć. na pewno moglabym o wiele lepiej wypowiedzieć się w kategoriach tego czego we mnie nie lubią :o

Gość gość
1 Od innych dziewczyn wyroznia mnie to ze nie lubie plotkowac i obgadywac wole rozmawiac o bardziej konkretnych rzeczach 2 z kobietami sie nie dogaduje za to lubia mnie faceci, ze mimo iz wygladam jak typowa blachara mozna ze mna normalnie porozmawiac, nie strzelam focha. Rowna babka ze mnie, a to ze przy okazji ciesze meskiw oko to tylko na plus.

Gość gość
czytając ten temat dochodzę do wniosku, że to co odróżnia mnie od innych kobiet to nie jest moje praktycznie myślenie czy niechęć do plotek - to jest fakt, że będąc zupełnie normalną kobietą nie mam się za wyjątkową :D

„Czym się różnisz od innych dziewczyn?” Dosyć trudne pytanie, uważam się raczej za przeciętną osobę, i z wyglądu, i z inteligencji. Mam trochę specyficzne zainteresowania, ale to chyba nie o to chodzi ;) Jestem dosyć męska, ale nie tylko ja, więc nie jest to żadna różnica. W porównaniu do wielu dziewczyn (i mężczyzn też) - zwłaszcza w podobnym do mojego wieku - odnoszę wrażenie, że jestem dojrzalsza, no ale właśnie "odnoszę wrażenie", bo przecież mało kto myśli o sobie jako o osobie niedojrzałej. x „Co wg ciebie najbardziej ludziom/facetom/twoim znajomym podoba się w Tobie? Tylko nie mów wygląd” Ludziom ogólnie? Chyba nic :D Absolutnie nie przyciągam do siebie ludzi. Facetom - hmm, nie wiem, z wieloma styczności nie miałam. W kontaktach damsko-męskich jestem dość pewna siebie, więc może to. Znajomym - wielu nie mam, ale pewnie poczucie humoru (zwłaszcza czarnego), jestem dosyć zdystansowana (chyba :D), na pewno to, że można ze mną rozmawiać na wiele tematów. x Miło zobaczyć jakiś głębszy temat na Kafe ;)

Gość gość
dorota wp ile masz lat?

Gość gość
1. nie mam bzika na punkcie kosmetyków, fryzjerów kozmetyczki paznokci owszem pomaluję czasami ale żeby zaraz iśc do salonu. Nie mam bzika na punkcie drogich ciuchów, nie lubię rozmawiać o d***e maryni. 2. Mój spokój i pogode ducha, cierpliwośc anielską jak to moja koleżankam mówi zawsze do mnie:) pozytywne nastawienie do życia i optymizm co by się nie działo zawsze znajdę dobre strony :) ktoś powiedział kiedyś do mnie że inni widzą szklankę do połowy pusta, a ja zawsze zobaczę do polowy pełną.

Gość gość
wszystkie jesteście bardzo męskie i taaaaakie wyjątkowe :D