Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest kafeteria. ..Twoje zdanie

Polecane posty

Gość gość

Według założeń. ..felietony i informacje z życia współczesnej kobiety. ..

Gość gość
A w praktyce wybieg dla niskich instynktow

Gość niestała      czytaczka
Przychodzę rozładować stres. Lubię tu sporo osób. Jestem uzależniona :(

Wybieg dla niskich instynktów ? Owszem. Ludziom wydaje się, że to im coś daje. Wyładowują swoją niemożność z życia realnego. A wystarczyłoby odpowiedzieć sobie na proste pytanie. Czy to, że dopierdolę komuś na kafe, spowoduje, że będzie mi się żyło lepiej ? Sorry, za dużo coachingu ;)

Gość gość
Lekki odmóżdżacz ;) Również lubię tu parę osób :)

Gość gość
niestała.. ale przyznasz że chamstwa tu nie brakuje

Gość gość
ściana płaczu

Gość gość
Nie, niestała nie dostrzega chamstwa :)

Gość gość
Fakt-chamstwa tu nie brakuje. Jednak można je dość skutecznie unikać

Gość gość
Miejsce do nabijania sie z debili typu wilk, reaktor, widmo. Fajnie reaguja :)

Gość gość
Poletko na ktorym mozna agresywnie i bezkarnie defekowac. :)

Gość gość
Fajni ludzie wachlarz, koke, madzia, frida, pis, nieogryzek, nowy i jeszcze kilka. reszta to jakiś muł intelektualny.

Gość gość
Jak unikać chamskich odpowiedzi. .gdy pytania są nieraz naprawdę ciekawe. A odpowiedzi mogły by być trafne. ..z różnych środowisk. Szkoda. ....

Nie widzę chamstwa ? Widzę to co chcę widzieć. Czasami reaguję, bo jestem tylko człowiekiem, ale odpowiedz sobie na proste pytanie. Czy w życiu realnym, poświęcasz swój czas, za rzeczy które Cię nie interesują, jeśli nie musisz ? Jeśli coś mi nici nie daje ? Dlaczego mam się angażować ? Chcę tu przyjść na własnych zasadach i żadne s*******inki nie są w stanie tego zmienić :) Nie zabraniam im robienia tego co robią, bo nie mam takiej fizycznej możliwości, ale nie zawsze muszę siew to angażować.

Gość gość
Chamstwo to akurat jest najmiejszym problemem tutaj, bo jezeli cos niszczy ludzi to intrygi i manipulacje.

Intrygi i manipulacja ? A co Ty o tym wiesz dziecko ? ;) Jesteś po prostu za młody :) I to nie jest przytyk. Za dużo oczkujesz w miejscu, które nie temu ma służyć. :) Przekonanie ludzi do tego, aby robili to, co ty chcesz, jest bardzo proste. Musisz tylko to zrozumieć w jaki sposób ludzie podejmują decyzje. :) Ale nie o tym ten temat. Spokojnej nocy. Zakręcę i idę poszukać tego Pana co mi robi dobrze ;) Jakoś tak na M miał imię :) Morfeusz ? ;) :D

Gość gość
Najmniejszego pojecia nie masz kto jest po drugiej stronie, ale widac wnikliwie mnie czytasz skoro nawet kupilas moj wiek i cos jest na rzeczy sadzac po twojej zmijowatej reakcji odnosnie intryg i manipulacji czytaczko oblozona w ksiazke kucharska. A teraz dosraj mi z goscia, bo przeciez nie raz pisalas ze nie ma to jak przetyrac kogos. hehe

Gość gość
I przeszło kafe jak tabun po stepachpo mym sercu zdeptanym w rozsypcemocne, rosłe, gwałtowne i ślepei przyniosło Madzię w słodkiej posypce😴🖐️

Gość niestała     czytaczka
Widmo ? Ja nie przysrywam z gościa. Nie licz na to :) Jeszcze ciągle mam nadzieję, że jeśli kiedyś się na siebie natkniemy nie daj boże w sieci, to przeczytam kogoś....normalnego ? :) Wiesz czego Ci życzę ? Emocji realnych. Zapomnij o tym co Cię ogranicza. Było minęło. Zamknij oczy i prosz ... pomyśl :) https://youtu.be/gjbLUxHNWdU :) Spokojnej nocy :)

Gość gość
A Wam tonę mułu przyniosło, śmierdzącego pomarańczami. Ja Wam dorzucam drugą tonę i już macie dwie tony, znaczy na każdy pomarańczowy łeb. :p

Gość gość
Istna pani psycholog. Wiesz z jakiego powodu moja reakcja ? -poniewaz stwierdzilas, iz ja gowno wiem o intrygach. Czyli mozna zakladac smiala teze, ze na intrygach i manipulacjch zeby zjadlas. Ja jedynie wiem jak sie bronic przed tym i wiele kobiet juz probowalo mnie uwiklac w jakies brudy ale bez skutku. Szlag je trafial, ze moje dane i jpg. NIE lata po calym forum i nawet nie ukrywaly brudnych intencji. Zyczen nie przyjmuje od nieznajomych, a zwlaszcza takich ktore sa pod publiczke. Spotkanie mi nie grozi, bo starannie dobieram towarzystwo z ktorym zadaje sie. A u Wilka bede pisal i ujmowal sie za nim bo mam taki kaprys. :)

Gość gość
Istna pani psycholog. Wiesz z jakiego powodu moja reakcja ? -poniewaz stwierdzilas, iz ja gowno wiem o intrygach. Czyli mozna zakladac smiala teze, ze na intrygach i manipulacjch zeby zjadlas. Trafione:)

Kafeteria, niczym ciepłe piwo w upalny dzień, Nie chcesz, ale musisz się napić gdyż do wodopoju daleko a jęzor spragniony i gardziel drapie...

Gość gość
pewnaa ty to jesteś kur‪wą najgorszego kalibru :(

Doprawdy?:D No cóż, powinnam coś z tym zrobić:O doradz mi o Pomaranczowa Wyrocznio cóż.uczynić mam? Posadzić się na palu, a może wychlostac?😴

Zęby zjadłam na intrygach i manipulacjach ? Taaa jestem bardzo złą czarownicą widmo. Uciekaj, ucieeeekaj :D :D Pewna ? Czy zanim się nadziejesz, ewentualnie wychłoszczesz, nie mogłabyś mi skombinować jakiejś kanapki ? :O Głód mnie goni. Kiedy ja zmądrzeję i zacznę sobie robić śniadania do roboty ? :(

Kochani jesteście :) Biorę wszystko. Już podaję adres ;)