Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co macie w życiu największy ból d**y ?

Polecane posty

Gość gość

O co macie w życiu największy ból d**y ?

Gość gość
chce tuchać bardzo baardzo

Gość gość
o to, że nie mogę liczyc na to, że mąż będzie mnie kochał najbardziej na świecie, ja się natrudzę i w nerwach urodzę, oddam ciało, a w zamian dostanę dziekuję. słowo dziękuję, tak jak sklepowej się za wątrobiankę dziękuje sama urodzę sobie taki los i jeszcze sama wyostrze hierarchię wartości w bolesny szpic, dzieci, dzieci, dzieci....pościelę łóżko, dziecko je ubrudzi czekolada dziś cieszę się satyną, jutro ze zmęczenia padnę chocby w łachmany, to bez znaczenia w poporodowym zmęczeniu i dla wsystkich wokół juz zawsze będę MATKĄ...i mąż będzie kochał mnie mniej od dzieci, nie daj bóg ja tak samo nic tylko się zabic, nie akceptuję bardziej kochania dzieci jak niczego w świecie

Gość gość
Bo ją mam o brzydotę i starzenie się

Gość gość
że zrobiłam dobrze komuś kto nie traktowal mnie serio. a ja mu za szybko zaufałam... :(((((((((((

Gość gość
żal o kłamstwo mimo danej ponownie szansy.....

Gość gość
Oto ze popilem i walnolem kolanem o beton i jestem tera uziemiony nawet do kibla musze chodzic z aluminiowymi towarzyszkami. Jedna herbatka z pradem mniej dzis bym smigal na rowerku na rybki. :-(chyba sie zabije. Po jaka cholere sprzedaja te gorzale . Powinni to swinstwo na paliwo do aut sprzedawac nie ludzom do picia podawac. Jedna cherbata spieprzyla mi reszte zycia . Jakie to glupie i straszne zarazem.