Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestań pracować fizycznie, zacznij godnie zarabiać

Polecane posty

Gość gość

witam poszukuje chętnych do zarabiania extra pieniędzy. portal Money.pl stworzył program partnerski w którym zarobisz od 500 do 60000zł/mies. biznes polega na polecaniu darmowych kont bankowych i budowaniu grupy partnerskiej, banki płacą za kontakt do nowych klientów olbrzymie pieniądze, wiec dlaczego mamy na tym nie skorzyctać. szczegóły poznacie dzwoniąc 792408128 bądź pisząć kwiato46@gmail.com w biznes nie inwestujesz pieniędzy tylko swój czas! pozdrawiam Piotrek

Gość gość
Kazdy program partnerski dziala tak samo. Ciekawe to jest. Ja mam ciekawy program partnerski, za kazdego klienta mam 30 zl. Co najfajniejsze klient poswieca mi doslownie 10 minut, nic przy tym nie tracac, a ja zyskuje 30 zl.

Gość gość
Programz partnerskie dzialaja na podobnej zasadzie co MLM Jednym slowem trzeba szukac klientow na towary i/lub uslugi danej firmy. Czyli robimy reklame i zgarniamy prowizje.

Gość gość
tyle ze w MLM musimy zachęcić innych do wydania kasy na pewne produkty, a tu żeby założył darmowe konta- nic nie traci, a potem przystępując do takiego programu sam zarobi...

Gość gość
Wiec gdzie jest haczyk ? Nic nie jest za darmo z wyjatkiem tego programu o ktorym wspomnialem wczesniej

Gość gość
To też nie dla mnie. Nie mam znajomych, nie lubię ludzi do niczego przekonywać. Chyba zostanę dziadem

Ciekawe czemu jeśli w poście wpiszę np nazwę kabaretu to Kafe uznaje to za SPAM a jednocześnie nie kasuje takich topików

Gość gość
Wiec zostan dziadem. Powodzenia.

Gość gość
koleś frajerów szuka, sam jest zwykłem zerem w tej drabince, ale chce mieć pod sobą jeszcze większe c***y, za które ten debil będzie brał kase, spyerdalaj poyebie 🖐️

Gość gość
ty tez jestes zerem w zyciu. Ogarnij sie pseudo zawco.

Gość gość
*znawco :p

A tak właściwie to już zaczałes godnie zarabiać, czy tylko ci się marzy? Reklamować jak zamierzasz, pisac kolejne posty tego typu ? Za darmowy zapis , czy założenie konta i wpłate sumy na konto ?

Gość gość
wasze posty świadczą o waszej "osobie". <śmiech> nie znacie biznesu, a gadacie jak byście byli znawcami. bo gdzieś słyszeliście o czymś podobnym... haczyków nie ma, Ty zarobisz na tym biznesie z polecenia konta, a bank ucieszy się z nowych klientów. Dla Ciebie super kasa jak polecisz ich kilka kilku osobą, 2+2+2- kasa się zsumuje. A dla banku taka forma dotarcia do nowych klientów, to śmieszne koszta. gdyby porównać je do reklam medialnych, bilbordów, itp. szkoda gadać, i rozszerzać temat, dla takich osób.... pozdro

Gość gość
spoko, reklama dźwignia handlu, tylko dlaczego akurat prowadzona na patologicznym forum biedaków?

Gość gość
Zarabiałam na czymś takim jakiś czas temu... Ktoś stworzył inny program partnerski na którzy wyłożył tłuste pieniądze na promocję Ja wbiłam się w ten program i przez niego promowałam tam firmy które mi płaciły 150zł od ankiety wypełnionej przez kogokolwiek Znalazłam się w odpowiednim czaie w odpowiednim miejscu i mając dobry pomysł na to jak szybko zyskać chętnych na wypełnianie tych ankiet. To było szeleństwo. -Ale gdybym miała to robić na własną rękę to ja pasuję! -Znam temat- to nie jest łatwe zajęcie.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie znaleźć choćby jednego klienta. Na co dzień żyję na luzie chodzę sobie na sportowo i nawet nie mam konta na fb oraz nie prowadzę bloga. Niby jak miałabym pozyskać klienta dla banku? Kiepski pomysł. Nawet psia firma jak wysyła swoich pracowników by pozyskiwali nowych klientów wykłada na to kasę w postaci banknotów którymi machasz przyszłemu klientowi przed nosem mówiąc,,choć, choć za mną"