Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udało się będę miała cesarkę

Polecane posty

Gość gość

mam już umówiony termin z moim lekarzem na 20.04. strasznie się cieszę :) współczuję wam że musicie rodzić naturalnie. wiadomo że naturlanie rodzą tylko te co ich stać lub nie umią załatwic cesarki bo nie wierzę ze tak po prostu chcą. Że chcą krzyczeć z bólu kilkanaście godzin, że chcą mieć rozwalone krocze i chcą mieć niedotlenione i upośledzone dzieci

Gość gość
To że twoja matka urodziła upośledzone dziecko, nie znaczy, że każde które się rodzi siłami natury jest równie głupie jak ty.

Gość gość
taki temat można tylko zignorować.... dobrze ze głupota nie boli :)

Gość gość
Umią:O

Gość gość
czytając czasem niektóre a niestety teraz już większość tematów na kafe zastanawiam się kto pisze takie głupoty? gimnazjum? margines społeczny? zamiast uczyć się, pracować to się tu produkują.

Gość gość
Umią? Autorko, szkoda ze na słownik cie nie stać :)

Gość gość
Ale Ty podla jestes. Wspolczuje.

Gość gość
karmić piersią pewnie też nie będziesz ....bo co jak co ale ciebie stać na sztuczne mleko :)

Gość gośćnaturalnyporodgora
Wlasciwie to cofam...Nie jestes podla. To jest prowo.

Gość gość
Nie karmcie trolla:)

Gość gość
Jak czytam takie tematy jak Twój od razu mi się humor poprawia.

Gość gośćaga
J*******a jesteś. Cesarka jest większym szokiem dla dziecka niż poród naturalny. Pomijając fakt że to operacja. Blizna na długo i cięższy bardziej bolesny połóg, bo może nie wiesz ale połóg też przez jakiś czas boli. Konsekwencje cesarki wychodzą po latach, napięte powięzie, bóle krzyżowe i wiele innych

Gość gość
Umią :D sama jestes chyba usposledzona autorko :D wiesz, ze nawet gwiazdy rodza sn? Np. Kardashianki. To przeciez Twoje idolki gimbazo :D

Gość gość
naturlanie rodzą tylko te co ich stać lub nie umią załatwic cesarki x na turlanie to się wybierz :P umią, a nawet UMIEJĄ :P :P Cienkie prowo cienkiego trola :P Spadaj i popracuj nad stylem oraz gramatyką.

Gość gość
to ja autorka Ale jesteście złośliwe i zazdrosne pisałam szybko i stąd literówki czy skróty nie nie jestem gimnazjalistką , Mam 27 lat i niedługo na świta przyjdzie moje pierwsze dziecko. Jestem szczęśliwa i chciałam się pochwalić tylko a wy już na mnie najeżdżacie. Poród naturalny to koszmar i cieszę się że mnie to ominie :) :) :) :)

Gość gość
Koszmarem to jest matka która od początku macierzyństwa kosztem dziecka idzie na łatwiznę bo jest leniwym boidupkiem... Poczytaj troche który poród jest lepszy dla dziecka to moze dotrze do ciebie twoja głupota...

Gość gość
Autorko, zluzuj majty :)

Gość gość
A co nas Twoj bachor obchodzi? I pochlastany brzuch? Madra kobieta sie na potomstwo nie decyduje, bo wie, ze nawet po cc ma krater miedzy nogami i taka smutna prawda.

Gość gość
umią umią :D

Gość gość
To co robisz na forum macierzyństwo? :D do gościa wyżej

Gość gość
Mam beke z mamuś na forach :D

Gość gość
Nie ciesz sie tak,ze bedziesz miała cesarke. Ja pierwszego syna urodziłam naturalnie a w drugiej ciazy miałam cesarke i 100 razy lepiej wspominam porod naturalny. Bolało jak cholera, ale juz na drugi dzien po porodzie moglam zajac sie dzieckiem, czulam sie ok. Po cesarce tydzien dochodziłam do siebie, rana boli strasznie, pierwsza dobe musiałam lezec plackiem. Miałam problemy z brakiem pokarmu. Cesarke musiałam miec, ze wzgledu na ulozenie dziecka.Robienie cesarki tylko na zyczenie mamusi uwazam za głupote

Gość gość
a czym sie tu chwalić?

Gość gość
jak mnie to rozp/ierd/ala rozwalone krocze :-o ja jakoś urodziłam 4 dzieci i codziennie rano muszę wkładać narządy bo mi wypadają nie no brak sów i to moralistka autorka posiadła wszem rozumy nasze :-D no ludzie to UMIĄ rozbawić

Gość Jakie to żenujące
Co za idiotka założyła ten post???! Rodziłam dwoje dzieci siłami natury i nie są upośledzone.Gdyby głupota potrafila fruwać??? Jesteś debilka pisząc ten post dlatego nie zamierzam zniżyć się do twojego poziomu.Przed cesarką KONIECZNIE odwiedz psychiatrę.Z tego co mi wiadomo, głupota jest dziedziczna.Współczuje dziecku które ci wyjmą😡