Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjacielu będę szczera

Polecane posty

Gość gość

..i napisze to po raz ostatni.Nie wiem dlaczego ludzie wieszają na mnie wszystkie psym.i nie wiem dlaczego Ty im wierzysz,nie ważne już.Chcę Ci tylko powiedzieć że bardzo Ci dziekuje za te parę lat.Za to Twoje podejscie pełne empatii i cierpliwosci.Przyda mi sie to w nowej pracy.Fajnie że mogłeś być dla mnie wzorem pracy z ludzmi.Jednak najbardziej dziekuje Ci za czas i troskę jemu poswięconą,dopóki był pod Twoimi skrzydłami ,to było ok.Teraz jest masakra.Przestał chodzić do koscioła,przestał sie uczyć-zawsze powtarzałeś i pytałeś czy w szkole wszystko ok?.zawsze zwracałes mu uwage że nauka na 1miejscu,ze trzeba sie zachowywać ,ze ma dbać o porzadek,pamietam jak kazałes im zbierać porozwalane butelki po mineralnej.On był w szoku że ktoś pierwszy raz w życiu mu zwrocił uwagę,bo ja to moge mowic a i tak jak grochem o sciane.W szkole ma trzy zagrozenia,opuszcza lekcje,szweda sie z kumplami ,nie dba o porzadek ,pyskuje,strasznie sie opuscił od tamtej pory. Moj ma to wszystko gdzieś..Nie goni go do lekcji,nie goni go do jedzenia,nie interesuje go jego zdrowieani edukacja.Szkoda że młody juz Cie nie naśladuje i przestał sie rozwijać.Szkoda że to się skończyło.Jestem Ci wdzięczna za wszystko i życze Ci wszystliego najlepszego.Twoja na zawsze ..przyjaciołka.Wiem że tu Jesteś i wiem że czytasz.Niczego nie oczekuję i w nic nie bede ingeroowac , chciałam tylko żebyś to wiedzial

Gość gość
debilna mamusia ,którą opuścil frajer

Gość gość
Nikt ,mnie nie opuscił..bo nawet nie byliśmy razem.To zupełnie inny rodzaj relacji ..wiec nie oceniaj.Nie pisz o nim frajer,bo to najlepszy człowiek jakiego w życiu spotkałam.Mam nadzieję że jest szczęśliwy z żoną.

Gość gość
Dlaczego debilna?.Kocha swoje dziecko i chce żeby sie rozwijało i obracało w dobrym towarzystwie.Co w tym złego?.

Gość gość
Debilna mamusia. Prawda. Przesiaduje na tym forum 24 h udzielając się w każdym wątku i w każdym poście widzi swojego ukochanego przyjaciela. Bardzo często używa słowa Masakra. Używa przy swoich postach debilnych podpisów. Wez kobieto lepiej przypilnuj swojego synalka i poświęć mu więcej czasu zamiast wymagać tego od ciężko pracującego męża . Rzyg robię jak czytam twoje posty.

Gość gość
Ciezko pracujscego meza?.ha ha ,tak sie składa ze ja go znam .Siedział na d***e od wrzesnia podczas gdy ona tyrała na dwa etaty.Seweryn.

Gość gość
po to wlasnie kobiety bywaja feministkami - te ktore wiedza ze w wychowaniu chlopcow musza miec meskie podejscie michalik i jego trzodka to za malo czasami

Gość gość
19.27 tak sie składa kretynko..ze ojciec to ojciec i powinien zachowywac sie jak ojciec a nie mieć wszystko w d***e i jeszcze dawać zły przykład.I tak sie składa że to własnie ja poswiecam najwiecej czasu dzieciom ..gdyby nie ja to nie wiem co by z nimi w ogole było.Patrz swojego życia i nie wpieprzaj sie w moje.A i jeszcze jedno ,gdzie nazwałam przyjaciela ukochany?????kretynko ja mam meża ,ktory zna przyjaciela i sam go tak nazywa,a przyjaciel też bardzo dobrze go znanie dopisuj mi czegos czego nie napisałam .!!A jesli chodzi o prace ,to najwiecej ja wnosze w byt i utrzymanie rodziny.!!!

Gość gość
ps,i gdyby nie ja to w naszym domu nie było by niczego.Sprzet (zmywarka,piec.telefony,komputer..radio,internet,zelazko ,toster,szuszarka,aparat fot,itp.)wszystko za moje..nawet stoły i krzesła z firamkami kołdrami ,garnkami i talerzami włącznie Wszystko co mam w domu ,mam za swoje.Gdybym nie pracowała ,to dzieci nie miały by netu.telefonow mp.4.ek..chodziły by bose i gołe.Odwal się ode mnie.

Gość gość
..aha ..i on nawet jak pracuje to i tak złotowki nie daje ,wiec co Ty idiotko możesz wiedzieć?.Patrz swojego życia ,no Cie zgłosze o nękanie !!!

Gość gość
To zgłoś głupia raszplo :D Jeszcze nie zgłosiłaś? Na co czekasz? :D

Gość gość
autorka wyskoczyła ze specjalnej,oj głupie babsko,z głupkami nie dyskutuję

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Kocham Cię,zrozum to.

Gość gość
Wiedz, że cię lovcia.

Gość gość
Kto mnie lovcia On???nie wierze.On stoi zawsze po stronie obłudniköw,u nie yczciwcow ,a nawet po stronie moich wrogow.Robi tak dlatego że nigdy nie ma odwagi mowic co mysli Pozwala na to żeby puste zdesperowane i leniwe idiotki mi dogryzały.Twierdzi że go wykorzystywałam..ciekawe kiedy?,pisze ze jakaś kobieta patrzy/patrzyła mi na rece. tylko ciekawe kro i jakim prawem miałby mi patrzeć na ręce ? Jestem uczciwa i pracowita,zawsze daję z siebie wszystko,i to ja nie znoszę przekrętow i manipulacji i to ja patrzę innym na ręce,bo nam swoj rozum i wielw rzeczy mi się nie podoba ale zawsze mam odwage mowix o tym głosno.!Skoro on woli wierzyć nieyczciwym i zakłamanym osobom,ti juz jego sprawa.Nie wiem co ja w bim widziałam,jak mogłam cenić kogos kro zadaje/zadawał sie z takimi. podłymi i pustymi szmatam.W moich oczach stracił,jest fałszywy.Już mu nie ufam chyba.

Gość gość
ja przynajmniej nie manipuluję i nie oszukuję,ani nie staję po stronie takich co to niby układy,zawsze oceniam sprawiedliwie.

Gość gość
to było ps.

Gość gość
przeczytał???