Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina86x

Mały biust a seks.

Polecane posty

Gość karolina86x

Witajcie, mam problem. 4 lata temu w wyniku choroby przytylam ok. 30 kg. Poznalam w tym czasie swojego aktualnego partnera. Nie czulam sie dobrze ze swoja waga, bo zawsze bylam szczupla. Zaczelam Odchudzac sie pod okiem dietetyka, aktualnie odzywiam sie zdrowo i duzo cwicze. Mogloby sie wydawac, ze wszystko jest ok, ale bardzo zmalaly mi piersi. Sa mniejsze niz zanim przytylam. Czuje, ze moj facet jest do konca zadowolony z mojej przemiany. On lubi duze piersi a ja aktualnie nie mam ich wcale. Popadam w co raz wieksze kompleksy, do seksu nie sciagam stanika. Nie wiem, czy powinnam zastanowi sie nad powiekszeniem piersi... Chociaz bardzo sie boje takich zabiegow. Ciezko mi z mysla, ze jestem dla niego nieatrakcyjna fizycznie... Doradzcie cos prosze :(

Gość gość
Pokaz fotke to ci powiem co mysle.

Gość gość
Karolina, na ogólnym nie za bardzo - może priv? gg?

Gość Dareeeeeeeeek
na zdjeciu widac bardzo atrakcyjna zgrabną kobietę. piersi nei widać za bardzo ale jakieś miniaturowe nie są

Właśnie są, ostatnio taki rozmiar nosiłam na początku gimnazjum. Czuję się bardzo mało kobieca przez to. Najbardziej bolesne jest to, że mój facet lubi duże biusty, i wcale nie przeszkadza mu seks w ubraniu - przecież to chore! Nigdy bym nie pomyslałam, że tak udane życie seksualne w ciągu dwóch lat może zmienić się w koszmar dla nas obojga.

Gość gość
albo niska waga albo cyce. wybrałaś to nie jęcz, bo nie ma innego sposobu niz operacja, albo zmiana faceta na takiego, który lubi deski

17:16 - Daruj sobie te głupie komentarze. Jeżeli nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz w ogóle. Dareeeeeeeeek - Myślałam o tym, że być może to jest początek końca, ale cięzko mi się pogodzić z tą myślą. Za dużo wspólnych chwil, za dużo dobrych wspomnień.

Gość gość
Cyce przyduszone tkaniną i nie wyraźne zdjęcie

Gość gość
Daruj sobie te głupie komentarze. Jeżeli nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz w ogóle. a co chcesz zeby ci radzić, jak nadmuchać cycki pompką, czy jak zmienic gust faceta...

za dużo wspólnego, no na pewno, ale pomyśl ile przed Tobą. osobiście nie wyobrażam sobie dac poznać żonie że nie podobają mi się jej piersi. sam wolę mniejsze niż ona ma, ale nawet przez chwile nie pozwalam jej zwątpic ze te są dla mnie idealne

Gość gość
faktycznie kiepskie to coś na zdjęciu

Gość gość
chyba same zakompleksione grubaski się w tym temacie odzywaja , jaka zenada po całości ;) karolina podaj @ ja z chęcią Ci coś poradze :)

Gość Pani  Perwersja
Oczywiście, możesz zaakceptować ten fakt bądź powiększyć piersi. Pamiętaj operacje robisz dla siebie, dla własnego samopoczucia i pozbycia się kompleksów nie dla mężczyzny, gdyż dziś on jutro inny Wacław.

Gość gość
Karolina a lubisz anal ?

Gość gość
Może małymi piersiami nadrobisz seksem oralnym, analnym, pissing, scat, chłostaniem itd itp?

Gość gość
Jak lubi anal i oral z polykiem to male cycki by mi nie przeszkadzaly.

Gość gość
przy małych cyckach anal to podstawa ! :D :classic_cool: