Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość36

prosze was o rade i pomoc czy sa domy samotnych matek w uk

Polecane posty

Gość gość36

Witam was serdecznie.chcialabym sie dowiedzieć. Jak to jest,kiedy kobieta jest w ciązy,z mężem nie uklada mi sie,jestem w pl.pd 2,5roku,Bo to on za mna jezdzil I sciagnal do pl,man syna 13letniego,z synem mieszkalismy w UK,6lat tam tez pracowalam,obecnie jestem w ciazy,I za 1,5miesiaca rodze,czy w UK,sa domy samotnych matek,chcialabym wyjechac,teraz,I urodzic w UK,Bo z nim nie mam zycia

Gość gość
Szukaj na stronie Polonii w UK. Poza tym możesz szukać na stronach angielskich. A najlepiej zadzwoń do pomocy społecznej.

Gość gość
Shelter

Gość gość
ratuj zwiazek wyjazd do domu samotnych matek to najgorszy z mozliwych sposobow zeby zmienic cos na lepsze zeby sie wyrwac lepiej porozmawiaj z facetem i wyjedzcie razem

Gość gość36
Ojejku dziękuje za radę,aż tak tam źle?wiecie coś na ten temat?może i sie dogadamy,ale mój mąż czasami przegina,

Gość gość36
Myślicie że to jest ryzykowne?

Gość gość
współzuję ci sytuacji :( nie wiem czy ci w ogóle należałby się dom samotnej matki w UK bo już tam przecież nie mieszkasz. Jedynie w Polsce możesz się starać o przyjęcie do takiego domu. A nie masz rodziców, rodziny, nie ma kto ci pomóc? może się jakoś dogadasz z partnerem, może jakaś terapia?

Gość gość
moja matka to k***a a jej rodzina wrogowie jestem sierota co za s*******ny nawet mnie te k***y wysluchac nie chca 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Co jak co ale twoje 13letnie dziecko to ma dopiero przekichane. Teraz jeszcze bedziesz go ciagać po domach samotnych matek w obcym kraju? To nastolatek! Oboje z mężem zepsuliście dziecku życie i jeszcze kolejne w drodze. Moze i jest ci ciężko ale wina jest po obu stronach. Naprawde chcesz robić cyrk w obcym kraju nawet jak tam nie mieszkasz?

Gość gość
Hej. Pracuje w UK w social services i nie slyszalam o domach samotnych matek w UK (o takich jakie sa w Polsce). W UK problemy samotnych matek rozwiazywane sa za pomoca benefitow. Osobiscie znam kilka kobiet (w tym Polek), ktore bedac samotnymi matkami zyja w UK na normalnym poziomie przy wsparciu angielskiego odpowiednika opieki spolecznej. Jezeli masz zamiar wyemigrowac do UK, to zrob to jak najszybciej, bo obecna polityka antyimigracyjna moze w bardzo niedlugim czasie ukrocic dostep do benefitow, szczegolnie w obliczu zblizajacych sie wyborow parlamentarnych.