Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opcjonalnie

stroj na randke dylemat

Polecane posty

Gość opcjonalnie

Sluchajcie za kilka dni mam spotkanie z pewnym facetem. Mozna powiedziec randka w ciemno zainicjowana przez kolezanke. No i jak wiadomo, chcialabym zrobic dobre wrazenie. Wiec najlepiej bylo by zalozyc szpilki. I pewnie tak bym zrobila, ale spotkanie to tylko 'kawa', a na dodatek jest ono zaraz po moich zajeciach na uczelni. Nie chce przyjsc juz na zajeciach odstrzelona w szpilkach bo raz, ze niewygodnie, nie jestem osoba, ktora na codzien w szpilkach biega, a pozatym chyba glupio bym sie czula, bo wszyscy o tym spotkaniu wiedza w grupie. Moze to dziwne, ale nie chce sprawiac wrazenia, ze strasznie sie staram itp. Wolalabym, zeby to wyszlo naturalnie i na luzie, ale z drugiej strony plaskie cichobiegi? I JAK TU ZYCC!!!! ;(

Gość gość
nie możesz wziąć butów na zmianę?

Gość gość
Załóż płaskie ale do spódnicy (nie za krótkiej).

Nie masz nic pośrodku? Buty na obcasie ale nie szpilki 12centymetrowe, spódniczka nie mini ani nie jak na maturę itp.?

Gość opcjonalnie
No ewentualnie wezme na zmiane i bede je mala w samochodzie. Babskie problemy

Gość opcjonalnie
No wlasnie jest problem z tymi szpilkami bo wszystkie jakie mam to 12 cm szpile. Nie lubie innych, od tygodnia szukam jakis fajnych pantofelkow na niskim obcasie i dupa.

no skoro masz samochod to weź na zmianę po prostu :) myślałam ze będziesz nosić ze sob ą a tak to żaden problem :)

Gość gość
Jak jestes mala to koniecznie szpilki i stringi.

moim zdaniem niekoniecznie, nie idziesz na imprezę a kawę, ale jeśli nie masz innych wyjściowych butów tylko szpilki no to szpilki a nie adidasy.

Gość opcjonalnie
W adidasach nie chodze. Ale zastanawiam sie czy balerinki to mimo wszystko dobry pomysl. Myslalam o szpilkach nie na jakims ogromnym obcasie (nude), do tego spodnie cygaretki przed kostke i jakas fajna bluzke, mala torebke i wio. Poprostu nie chce byc przestylizowana bo to nie wyjscie na wieczorna kolacje

Gość gość
Na kawę szpilki średnio pasują. Co innego gdybyś pracowała w biurze i wyszła na kawę w przerwie, wtedy wiadomo. Ale szpilki na kawie po zajęciach na uczelni... słabo to widzę, od razu będzie wiaodmo że się odstrzeliłaś specjalnie na kawę, nikt normalny nie chodzi w 12 cm szpilkach do szkoły. Zresztą takie buty bardziej pasują na imprezę czy kolacje w restauracji a nie kawę w ciągu dnia. Ubierz się ladnie i kobieco ale niezobowiązująco - np rozkloszowana spódnica a do tego płaskie baleriny, takie płaskie buty dobrze wyglądają przy rozkloszowanych spódniach. Do tego bluzka i jakas marynarka i będziesz wyglądała ok

Gość opcjonalnie
Pisalam, ze nie ubiore 12 centymetrowych szpilek.; Myslalam o nizszych pantofelkach. Zastanawiam sie bo sama nie naleze do wysokich osob.,Jestem niska? Juz sama nie wiem....

Gość gość
Ja bym poszła w tym w czym byłabym na uczelni. Im mniej się człowiek spina nad takimi drobiazgami, tym naturalniej mu przychodzi kontakt z człowiekiem.

Gość opcjonalnie
19:36 Tez mi sie tak wydaje :) i chyba tak zrobie. Dzieki :)