Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewqa92

Czy to ciąża?

Polecane posty

Cześć, piszę do was z pytaniem takim, czy mogę być w ciąży. Wiem, że test ciążowy od razu dałby mi odpowiedź, ale jak na razie nie mogę go zrobić. Chcę was zapytać i się poradzić, gdyż jak na razie nie chcę jeszcze dziecka, gdyż wciąż studiuję. Więc, proszę was o poważne odpowiedzi, mam nadzieję, że mogę na takie liczyć. Otóż od 4 dni spóźnia mi się okres, który notabene jest nie regularny. Jakiś tydzień temu, miałam prawdopodobnie zapalenie pęcherza, ponieważ strasznie mnie bolało podczas oddawania moczu, pomogła tabletka Furaginum (prawdopodobnie ponieważ nie byłam z tym u lekarza). Poprzednie okresy były normalne i obfite, raz miałam plamienie ale bardzo obfite tzn. nie było jakiś czas a potem wielki potok. Z narzeczonym współżyje zabezpieczając się prezerwatywą, dodatkowo mój narzeczony nie kończy we mnie. Uprawiamy także, petting ale nie było takich sytuacji aby jego dłonie miały styczność ze spermą.

Gość gość
karolina błagam cie

Instructions to Download Jumanji: Welcome to the Jungle Full Movie: 1. Click the link »» http://bit.ly/2CtSFRz 2. Create you free account/NO-Ads/No Charge!!! & you will be redirected to your movie!! Watch Jumanji: Welcome to the Jungle Online, Jumanji: Welcome to the Jungle Full Movie, Jumanji: Welcome to the Jungle in HD 1080p, Watch Jumanji: Welcome to the Jungle Full Movie Free Online Streaming, Watch Jumanji: Welcome to the Jungle in HD. #JumanjiWelcometotheJungleMovie69 #JumanjiWelcometotheJungleFullMovie69 #JumanjiWelcometotheJungleStreaming69 #watchJumanjiWelcometotheJungle69

Gość gość
Przestan wspolzyc. Mimo tego iz zaznaczylas swoj poziom inteligencji piszac o studiach, to osobiscie uwazam, ze jest on o wiele nizszy. Seks nie jest dla dzieci!