Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotowkadladomu

Konta osobiste kwiecień 2015

Polecane posty

Gość gotowkadladomu

Znajdź konto osobiste dla siebie ! Chcesz otworzyć lub zmienić konto w banku? Dobrze trafiłeś - w tym artykule zaprezentuje oferty banków w kolejności od najbardziej atrakcyjnych do tych które według mojej opinii najrzadziej zainteresują nasze społeczeństwo. Od czego zacząć poszukiwania idealnego konta ? Przed poszukiwaniami postawmy sobie parę pytań po co nam konto i na czym zależy nam najbardziej. Poniżej parametry najczęściej występujące w ofertach jednak nie w każdym banku otrzymasz : darmowe prowadzenie konta bezpłatne bankomaty zwrot za zakupy darmowe przelewy oprocentowanie konta Zapraszam do pełnego artykułu na : http://www.pozyczamzglowa.pl/konta-osobiste-marzec-2015 Po ustaleniu na czym nam zależy przejdźmy do wyboru oferty. W celu wybrania oferty i dobrania pod moje potrzeby uznałem iż ze względu na częste płatności online za zakupy oraz opłacanie rachunków za media potrzebuję darmowych przelewów, oprócz tego przyda się darmowe wypłacanie z bankomatów bo nie lubię chodzić z dużą ilością gotówki przy sobie więc wypłaty też będą częste. Na koncie nie posiadam zwykle dużej ilości gotówki więc wysokie oprocentowanie nic mi nie da a jak będę posiadał więcej kasy to można przecież otworzyć lokatę z dużo wyższym oprocentowaniem. Po takim przemyśleniu sprawy prezentuję poniżej kolejność ofert od najlepszych do najmniej atrakcyjnych : Raiffeisen Polbank Wymarzone konto osobiste 0 zł za prowadzenie konta 0 zł za wypłaty we wszystkich bankomatów w Polsce 0 zł za wpłaty gotówki w oddziale 0 zł za 1 wypłatę miesięcznie w oddziale oprocentowanie środków na koncie rosnące wraz ze wzrostem salda mBANK eKonto mobilne plus eKonto mobilne plus z możliwością otwarcia rachunku przez telefon, internet lub w banku atrakcyjne oprocentowanie 4% dla środków do 3 000 zł 0 zł za otwarcie i prowadzenie rachunku (przy sumie wpływów min. 1 000 zł) wypłaty z bankomatów na całym świecie bez opłat 0 zł za kartę debetową (transakcje na kwotę min. 200 zł miesięcznie) dodatkowo bezpłatna realizacja wybranych usług w placówce banku MILLENIUM Konto osobiste 360° - Konkurs bezpłatne otwarcie i prowadzenie rachunku, nowoczesna Karta Millennium Visa Konto 360° za 0zł, darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i za granicą, dostęp do konta przez internet 24/7 bezpieczna i intuicyjna aplikacja mobilna CITI HANDLOWYKonto Citi Priority 0 zł za konto,kartę, bankomaty i przelewy profesjonalne wsparcie osobistego opiekuna inwestycyjnego błyskawiczne międzynarodowe przelewy między rachunkami Citi na świecie możliwość zakupu waluty w Eur, GBP oraz USD online 24h na dobę bezpłatny kontakt telefoniczny z przedstawieniem szczegółów oferty GET IN Rachunek osobisty "Konto Aktywna Karta - Szybki Start PLN" Bezpłatne przelewy przez internet Bezpłatne wypłaty gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce Możliwość uzyskania Nagrody w wysokości 50 zł w miesiącu SMARTBANK Smart Konto - konto za prawdziwe zero SMART Konto rachunek osobisty w Banku SMART za 0 zł bezpłatne prowadzenie konta brak opłat za wydanie i użytkowanie karty płatniczej internetowe przelewy krajowe za 0 zł pierwsze 3 wypłaty w miesiącu z bankomatów w Polsce i zagranicą za 0 zł ALIOR BANK Rachunek osobisty "Konto rozsądne" Możliwość uzyskania 3% zwrotu płatności kartą w sklepach spożywczych i supermarketach Bezpłatne wszystkie bankomaty Program rabatowy „Mapa Okazji” BNP PARIBAS Rachunek osobisty "iKonto" Money Back w wysokości 3% Wszystkie przelewy wewnętrzne są bezpłatne

Gość madzia3109
Polecam poczytanie o przelewach międzynarodowym na stronie http://www.moneygrabbing.co.uk/oszczedzanie/t anie-przelewy-miedzynarodowe/ znajdziesz tam wiele cennych informacji odnośnie realizacji przelewów międzynarodowych.

Gość jadwiga134
Z własnego doświadczenia polecam konto w banku zachodnim WBK. Mam i ja tam konto, mój mąż, córka i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Warto zapoznać się z ofertą, porównać z innymi kontami, przejrzeć opinie klientów i wtedy podejmować decyzję. Podsyłam stronkę, na której można znaleźć te informacje - http://bankowe-konta.info/.

Gość gość
dla mnie najlepsze konto to teraz getin up. mam do niego dostęp przez neta, telefon ale i tradycyjnie w oddziale, czyli dostęp zawsze i wszędzie. kartą wypłacam z wszystkich bankomatów, więc śmiało mogę jechać na wakacje za granicę. prostota i wygoda użytkowania tego konta, to jego największe plusy.