Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xrafiixx

Problem ze sobą

Polecane posty

Gość xrafiixx

Hej, nazywam się Rafał mam 19 lat, mam dziewczynę w moim wieku u ucze sie w technikum. Mój problem polega na tym, że od ponad roku ciągle mam problem ze swoją świadomością... Ciągle czuję się jakbym był po jednym piwie, jestem ciągle zmęczony i nie mogę się na niczym skoncentrować, a jedyne czego chce to odpoczywać. To nie błahostka.. Męczy mnie to już rok i nie wiem co robić/do kogo z tym pójść. Proszę, pomóżcie! Pozdrawiam.

Gość gość
Zrób morfologie,wiesz badanie moczu,krwi i poziom glukozy w krwi.To kwestia ok. 30 zł a może naprawdę dużo powiedzieć o twoim stanie zdrowia.

Gość gość
Napewno organizm daje ci znak ze cos jest z nim nie tak, czegos ci brakuje. Sprawdź węzły chlonne na szyji, czy sa powiększone, moja corka tak sie czula, miala mononukleoze , ciagle byla slaba zmeczona i koniecznie morfologia krwi z rozmazem:)

Gość gość
Ja tak mialam w teoim wieku i ciagle brskowalo mi powietrza, przebadaj sie, po co sie meczyc:) a moze to hormony:) trzymaj sie i idz do lekarza:)

Gość gość
+badania tarczycowe. Rodzicom powiedz

Gość xrafixx
Ok, zrobię te badania. dziękuję wam bardzo

Gość gość
do lekarza rodzinnego i on zleci badania: morfologia, mocz, glukoza na czczo, hormony tarczycy sprawdź też ciśnienie krwi bo takie otumanienie to też może być spowodowane niskim ciśnieniem

Gość gość
a może jesteś skupiony na czym innym? albo musisz sie przezwyciężyć albo zrobić coś z zainteresowaniem

Gość gość
Badania tylko, tylko nie daj się olać przez rodzinnego. Niech skieruje na morfo, cukier, ciśnienie itd. Ja miałam mono i długo przed pojawieniem się objawów byłam wykończona. Z wzorowego studenta na 1 roku poleciałam mocno w dół. Nie potrafiłam się nauczyć, miałam problemy z pamięcią, nie chciało mi się itd... Paskudne g****o. Co do tego uczucia "jak po piwie" ja coś takiego niekiedy mam w pracy (fizyczna). Budzę się, w domu niby wszystko ok, czuję się dobrze, a w pracy zdarzało mi się po prostu nie ogarniać, bo miałam jak ja to nazywam "karuzelę" i proszę wtedy o przeniesienie na inne stanowisko. Nie wiem czy to ciśnienie, zmęczenie czy co? Poza tym dobra dieta. Możesz spróbować zarzucić sobie np. żeń-szeń firmy Olimp. Ja ostatnio biorę Guaranax też Olimpu i moim zdaniem jakoś tam działa, ale w twoim przypadku to raczej tylko maskowanie problemu.

Gość gość
Mialas mono czyli mononukleoze?