Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hope_less1

Seks w wieku 16 lat?...

Polecane posty

Gość Hope_less1

cześć, mam 16 lat i coraz bardziej myśle o swoim pierwszym razie. Mam chłopaka, starszego ode mnie o 6 lat, nie jestem z nim długo, ale coraz bardziej mam poczucie ze właśnie tego chce. Mało to, jest mi cieżko, ponieważ wyobrażam sobie moj pierwszy raz właśnie z nim. Te myśli doprowadzają mnie czasem do szału... Nie jestem tym typem, który pije, lata na dyskoteki.. Spędzam więcej czasu w domu, ucząc sie, albo właśnie z nim.. Wiem także jakie są tego konsekwencje, i tego boje sie najbardziej... A wy co myślicie o wczesnym współżyciu?

Gość gość
a w buzi był:)?

Gość gość
Boisz się konsekwencji, a co jak staniesz przed faktem dokonanym? aborcja i proszenie mamy o pieniądze na wyjazd do Czech? Czy wychowywanie dziecka i zmarnowana przyszłość? Poza tym nie jesteś z nim długo, a jeżeli stary chłop nie widzi nic złego w sypianiu z nastolatką to brzydko mówiąc próbuje zamoczyć. Będziesz żałować.

Gość Hope_less1
Nie bede żałować, jeśli nic nie zrobię. Nie wiem dlaczego Pani(?) z góry zakłada ze taki dorosły facet próbuje tylko zamoczyć.. Nie raz sie słyszy ze takie związki sie udają.

Gość gość
Właśnie widzę, jacy dojrzali ludzie tutaj sa. Myśle ze sami macie jakieś kompleksy, ze sami nie jesteście w pełni spełnieni. Skoro dziewczyna pisze tutaj, oczekuje jakiś rad, wsparcia, argumentów, zrozumienia. Nie wszyscy to dostają od rodziców, przyjaciół itd.

Gość gość
nie uda sie zerwij z nim :) poczuc sie 4lata a potem 20r zycia sprobuj z seksem dziewictwo jest w cenie zobacz 22letnia dziewica sprzedala 2mln euro swoje ciało

Gość gość
żałośni jesteście jak dziewczyna będzie chciała uprawiać sex i tak to zrobi a można jej dać rady ..to chore że jak nastolatek chłopak chce sobie ulżyć to ok a jak dziewczyna to już szmata..teraz wy wszyscy ludzie przypomnijcie sobie kiedy zaczęliście uprawiać sex ważne by wiedziała jakie konsekwencje z tego wynikają i jak się zabezpieczyć a czy się sparzy na tym nie wiemy i ona też nie wie my też nie wiedzieliśmy . ja miałam 16.5 lat. jak straciłam dziewictwo byłam w tedy z chłopakiem 2 lata potem pół roku przerwy a dziś jesteśmy małżeństwem prawie 10 lat

Gość gość
ale wiekszosci takich przypadkow konczy sie fatalnie po pierwsze za stary dla niej po drugie za mloda na seks

Gość gość
a co do wieku związki z różnicą 6 lat w wieku 16 lat często się nie udają choć u was może być inaczej . tylko pomyśl że dla niego możesz być gówniarą do zdobycia..on ma swoje cele czy ty z nim wszędzie wejdziesz niestety nie ograniczenia wiekowe ..i niestety dla 22 latka możesz być tylko zdobyczą ty masz tylko 16 lat naiwną dziewczyną gdyby to był 18 letni chłopak co innego... w tym wieku ta różnica jest duża. ale jak chcesz spróbuj możesz się tylko sparzyć ja miałam 16.5 mój miał 19. ale byliśmy ze sobą 4 miesiące i też nie wiedziałam co mnie czeka.

Gość gość
Ja mialam 13 lat :-/ meza poznalam majac 18.jest osiem lat starszy i tak juz 12 lat ciagniemy......

Gość gość
no tak za młoda na sex teraz jestem matką i nie wyobrażam sobie syna za 8 lat jak uprawia sex i może zostać ojcem ale tak jak piszę nie jest to moje dziecko żebym broniła przed tym bo nic to nie da bo jest na tyle zakochana że zrobi i tak co che tylko możemy ją wesprzeć żeby wiedział co robi i jakie konsekwencje temu piszą nie tylko tu mowa o dzieckubo jeżeli będzie rozsądna to się odpowiednio zabezpieczą ale chodzi mi o późniejsze łzy i smutek, że oddała mu swoje dziewictwo i zero odzewu. że tyle w nim pokładała miłośći a tu nagle nic z tego nie wyjdzie a do tego dało mu się pierwszy sex i to może dla dziewczyny być traumą .młode dziewczyną myślą ach chłopak kocha nie zaciąże to najważniejsze a tu błąd to co później się stanie jest ważne

Gość gość
13 lat i sex masz się czym chwalić

Gość gość
Wczesniejszy sex to wieksze ryzyko zachorowania na raka lepiej poczekac na tego wlasciwego jakby cie kochal i myslal o tobie powaznie to by poczekal do twojej pelnoletnosci a jak nie poczeka i znajdzie inna to wiedz ze i tak by cie po sexie zostawil i na zawsze by utkwil w twojej pamieci ze ci odebral dziewictwo i nie bedziesz mogla spedzic pierwszego razu z kims kto na prawde cie pokocha

Gość gość
Nie nie mam :P sam wzial, a ja bylam zbyt przerazona by sie sprzeciwic. P a tez wydawalbyc sie zakochany i byl syarszy o 7 lat.. gotowosc do podjecia wspolzycia to indywidualna sprawa kazdego czlowieka , i nie wazne czy ma lat 13 czy tez 30, musi chciec i byc gotowy

Gość gość
tak gadacie ze pierwszy raz z tym jedynym a co jak z dym jedynym nie wyjdzie nawet tym po ślubie i jakie wtedy tłumaczenia.

Gość gość
Co Wy pierdzielicie za farmazony. 16 lat to już fajne ciało u dziewczyny, on w odpowiednim wieku. Po co z tym czekać?? Kibicuję im żeby mieli orgazmy. :P

Gość gość
Twój chłopak powinien być odpowiedzialny i sam sugerować powstrzymanie się. Taka sytuacja jest w kraju, że albo będziesz musiała stawać na rzęsach żeby ciążę usunąć albo zmarnujesz sobie życie. On jest dorosłym mężczyzną, jego to tak nie zaboli jak nastoletniej matki. Pomijam już fakt, że jesteście krótko razem więc nie możesz być pewna tego czy to poważny związek. Ja wiem, hormony i tak dalej, ale czy gdyby cos poszło nie tak to możesz na niego liczyć? Kolejna sprawa...antykoncepcja. Jesteś wstanie regularnie brać tabletki antykoncepcyjne?