Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Radca prawny Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego radcy prawnego we Wrocławiu. Chodzi mi głównie o obsługę dla mojej firmy. Jest wiele rzeczy, które chciałbym na bieżąco konsultować z prawnikiem. Możecie polecić kogoś?

Gość gość
ciebie raczej ta strona powinna zainteresować www.roksa.pl

Gość gość
A dlaczego akurat z Wrocławia? Ja również jestem z Wrocławia, ale obsługę mojej firmy prowadzi radca prawny z drugiego końca kraju:) Polecony i sprawdzony. I o wiele tańszy niż wrocławscy mecenasi. Jesteśmy na bieżąco w kontakcie mailowym, telefonicznym, jest ok:)

Gość gość
9:53, w kontakcie seksualnym też jesteście?

Gość gość
Po pewnie ten ktoś jest z Wrocławia. Ja nie wyobrażam sobie nie widzieć fizycznie radcy prawnego. Czasami maile i telefony nie wystarczą. A co do pytania głównego - spróbuj sprawdzić kancelarię Karczmarczyk & Karczmarczyk, moja córka korzystała z ich usług jakoś w zeszłym miesiącu :)

Gość gość
nie, to muszą być kiepscy jeśli nie wiedzą, że usług prawniczych nie wolno reklamować

Gość goska44
Dobry jest pan Paweł Borowski. Tu jest jego strona: http://www.blog-adwokatpawelborowski.pl/ Prowadzi obsługę małych firm, ja również korzystam z jego usług w zakresie poradnictwa. Ma kancelarię nieopodal Starego Miasta. Sama nie wyobrażam sobie, że mogłabym takie rzeczy zlecić kancelarii z drugiego końca kraju. Właściwie to nie miałabym wtedy pewności, czy na pewno moją sprawę obsługują doświadczeni prawnicy, a nie na przykład jacyś studenci na praktykach. Mam taką zasadę, że tym, których zatrudniam, lubię patrzeć na ręce.

Gość gość
moją firmę obsługuje kancelaria Karczmarczyk. jestem zadowolony z ich usług

Gość gość
Chciałem zoptymalizować w firmie kwestie sukcesji i konsultacje w tej sprawie przeszedłem u adwokatów https://grzybkowskiguzek.pl. Teraz mój syn stopniowo przejmuje interesy. Wiem, co trzeba zrobić, aby interes rodzinny pozostał w dobrych rękach.

Gość gość
Zastanawiam się coraz bardziej nad rozwodem i już mi parę koleżanek polecało kancelarię pani Pawłowskiej we Wrocławiu. Ponoć dobra skuteczna i z podejściem. Na stronie http://kancelariapawlowska.pl/ jest kontakt i szczegóły oferty, poza prawem rodzinnym zajmują się też sprawami firmowymi.

Gość Marcin

Wydaje mi się, że w przypadku kompleksowej obsługi firmy warto zainteresować się kancelarią która skupia więcej niż jednego prawnika. Dzięki temu ma się pewność, że jaka by się sprawa nie trafiła to znajdzie się pomoc. Ja prowadzę biznes od kilku lat i niezmiennie obsługuje mnie kancelaria Klisz i wspólnicy. Jestem bardzo zadowolony i nie zamieniłbym ich na inną. 

Gość agataT

A czy tej kancelarii nie jest przypadkiem właśnie mecenas Karolina Łabędzka ? Czytałam o niej wiele dobrych opinii. Ma świetne podejście do klientów. Niestety w dzisiejszych czasach nie wystarczy tylko posiadanie doświadczenia i ogromu wiedzy. Trzeba umieć tą wiedzę odpowiednio przekazać. Nie chcę tylko informacji, że coś źle robię, ale również oczekuję rozwiązania problemu. Właśnie szukamy jakieś kancelarii do obsługi spółki,  głównie chodzi o zakres inwestycji. Rozważamy kilka kancelarii. 

Gość Marcin

Tak, to ta pani adwokat, która prowadzi nasze sprawy.Myślę, że będziecie zadowoleni z jej pomocy. 

Gość Weronika

Jeśli szukasz kogoś do obsługi prawnej swojej firmy we Wrocławiu to polecam zapoznać się z ofertą Kancelarii Klisz i Wspólnicy (mają i adwokatów i radców prawnych). Moją firmę obsługuje adwokat Karolina Łabędzka, specjalizuje się w prawie gospodarczym. Bardzo fajna kobieta, wszystko zrozumiale tłumaczy i sprawy zdecydowanie idą "gładko" przy jej pomocy.

Bardzo mi pomogła pani adwokat Agnieszka Cisowska-Chruścicka, przyjmuje w Kancelarii Wrocławskiej na ul Jagniątkowskiej. Jesli chodzi o rozwód lepszego adwokata nie znajdziecie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować