Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katastrofa smoleńska

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem sensu tej katastrofy jaki jest jej sens? wygląda jakby była zaplanowana od początku tak właśnie myślałem

Gość gość
10 kwietnia 2010 r. Polska uwolniła się od tyrana. Chwała Ci brzozo smoleńska!

Gość gość
po tym jak Polacy wybrali potem Komorowskiego ....

Gość gość
jak mozna zaplanować, że piloci wbrew rozsądkowi wlecą w mgłę i będą próbowali lądować?

Gość gość
przecież to wygląda jak scenariusz filmu

Gość gość
co? to że wlecieli w mgłę? czy, że próbowali lądowac?

Gość gość
to wszystko jest dla mnie bez sensu i jeszcze trąbienie w telewizji ze to jakiś drugi Katyń bez sensu jedyny sens jest taki żeby pokazać całemu światu ze Polska jest tak dziadowskim krajem ze wysłała prezydenta z starym samolocie i nie potrafią jeszcze dojść co z tym jest

Gość gość
Niektórzy widzą sens w dacie i miejscu.Chodzi o to,że przed laty zginęła tam elita narodu strzałami w tył głowy.I pięć lat temu także elita.I to była rocznica.

Gość gość
Do gość 12.36 A kogo tyranizował Kaczyński?Ja co prawda od polityki daleko,ale czesto słyszę,że tyranizował i nie wiem o co chodzi.A musi to być chyba coś bardzo ważnego skoro nie żal Ci tylu osób.

Gość aticaa
Ci co myślą,że to był zamach niech pomyślą logicznie czy Rosjanie sa tacy tępi aby zabijać prezydenta mało znaczacego w świecie panstwa ,do tego prezydenta który był pośmiewiskiem w świecie.Poza tym nikt na pokładzie tego samolotu nic nie znaczył dla świata. A najgłowniejsze,czy Rosjanie byli by aż tak tępi aby zamach zaplanować na 10 kwietnia i to na swojej ziemi i to w dniu uroczystosci upamietniajacej rosyjski mord na Polakach w Katyniu? Rosjanie gdyby tylko mogli to robili by wszystko aby świat zapomniał o tym,ze to oni zamordowali tyle tysiecy Polaków w Katyniu.

Gość gość
Jaka elita? Stado ociemniałych moherow

Gość gość
13.02 popieram :D

Gość gość
Dla mnie elita.A o katostrofie jest coś u Nostradamusa.Ja nie wiem co tam się stało.Dobrze byłoby po prostu to wyjaśnić a nie zgadywać,spiskować i skłócać wszystkich.P.Komorowski nawołuje do zgody i dobra byłaby w takim razie Komisja Międznarodowa.

Gość gość
Taśmy okazały wszystko. Arogancja, nonszalncja i brak wyobrazni

Gość gość
właśnie scenariusz filmu

Gość gość
Wybuchy i inne przyczyny katastrofy to się dzieją w głowach tych którzy tym się zajmują. Kto śmie podważyć honor polskiego żołnierza i nazwie go kłamcą. Piloci jaka 40 słyszeli zaniżone o połowe komendy z wieży co spowodowało uderzenie w drzewa i ziemie. Jednego już powieszono drugi omal nie zginął w wypadku samochodowym. Nawigatorzy z wieży nie mogą zostać przesłuchani bo odesłano ich do pracy na drugi koniec Rosji. A stosunek Rosji do Polski wyrazil również Putin ogłaszając świętem narodowym dzień wypędzenia polaków z moskwy HOWGH!