Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JolaNowak65

Własna sauna w domu

Polecane posty

Spotkaliście się kiedyś z sauną zainstalowaną w domu? Faktycznie warto zainwestować w takie coś? Poważnie się nad tym zastanawiam i szukam informacji od użytkowników takich saun.

Gość gość
będziesz w saunie z golutką dojrzałą pipką? mogę zobaczyć Twoją szparkę kotku?:)

Gość gość
czy wiesz Jola że w saunie siedzi się bez majtek?

Gość gość
Jola, podobno sauna źle wpływa na dziewice. Więc może nie rób sauny w domu.

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Jola, co oznacza 65 w Twoim nicku? jesteś kotku z 1965 roku?:) to dojrzały chętny na seks na pewno kociak z Ciebie:)

Gość gość
znam kogoś co ma w willi ale nie używa na początku jak zamieszkał to skorzystał z 10 razy a teraz parę lat stoi nieużywana !!!

Gość gość
och Jola, to nie kulki gejszy tylko fasola

Gość gość
Uderz raczej do AMS Sauna. To sprawdozna firma, ze sporym doświadczeiniem. Robil saune znajomym i wszytsko wyszło super. Sami wpadamy czasem i korzystamy z nimi.

Gość gość
moj znajomy ma . przerobil nieuzywana lazienke na saune ;) jest zadowolony ;)

Gość gość
Bo to nie jest trudne. Wspomiana ams sauna oferuje części i sammeu jak ktoś ma tporche smykałki można się pobawić w przeróbki. W sumie filozofia nie jest wielka. A pożytku i radości z takie jsauny jest wiele.

Gość gość
kurcze, zachecajaca wizja mieć wlasna nawet malutka saune w domu, mnie by wystarczyla tak dwuosobowa powiedzmy, jakie to sa koszta? Może skorzystam z tego ams sauna…

Gość gość
Wybrałam saunę z Sauna.net.pl dlatego, że jest to firma, która oferuje dużą dowolność w zakresie wyboru tego jak sauna ma wyglądać. U mnie powstała w miejsce nieużywanego schowka/ skrytki.

Gość gość
Też długo zastanawiałam się nad zakupem sauny do domu i w końcu się na nią zdecydowałam. Mogę wam powiedzieć że to był świetny pomysł. Ja swoją saunę zakupiłam od AMS Sauna. Mają bardzo ciekawą ofertę.

Gość Kaja

Ja zawsze myślałam, że własna sauna w domu to nie wiadomo jakie luksusy. A tu się okazało, że po zaoszczędzeniu stać i mnie na nią 🙂  Mam model Klara od ePraktyk.pl - super oferta i do tego wszystko zaprojektowane, zamontowane bezpośrednio przez nich!

Gość Karo

Wiesz co, też o tym myślałem, miałem dużo pytań co do ceny, zużycia energii czy tam możliwych alternatyw i w końcu się zdecydowałem na zainstalowanie sauny. Przed wszystkim polecam się zapoznać z tym tekstem https://ocieplamyzycie.pl/budowa/sauna-w-domu-odrobinka-luksusu/, świetny artykuł, który odpowie na wszystkie twoje wątpliwości

To doskonały pomysł, ja zaadaptowałam piwnicę, która stała pusta. Firma http://www.infraline.pl zaaranżowała mi całą saunę, wspólnie dobraliśmy odpowiednią, a w cenie miałam montaż i transport sauny.