Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wujo Ujo

Prezent od siostry, czyli jak zostać... ciocią

Polecane posty

Gość Wujo Ujo

Drogie panie "starające się"! Bywa i tak, że jesteście 100% sprawne do prokreacji, ale małżonek "strzela ślepakami" Na innym forum na o2 trafiłem na krótką historyjkę o życzliwej siostrzyczce, która mając "sprawdzonego" męża pomogła siostrzyczce w dyskretnym "zajściu": w rodzinie Mnie zapłodnił mąż siostry dwa razy, nie wiedząc o tym. Nie mogłam zajść w ciążę z mężem. Siostra postanowiła mi pomóc. Pierwszy raz to było spontaniczne po imprezie i noclegu u niej- sex z własnymi mężami a po stosunku siostra pobrała strzykawką nasienie ze swojej pochwy i wstrzyknęła do mojej. Drugi raz nasieniem z prezerwatywy. Mój mąż też nie jest poinformowany, i wszyscy szczęśliwi. Metoda prosta, dyskretna, bez kosztowa i (przynajmniej tutaj) skuteczna. Czy któraś z was w podobnej sytuacji poprosiła by siostrę o taką pomoc, czy raczej dyskretnie uwiodła szwagra?

Gość gość
Zaraz się zrzygam :o

Gość gość
p******a rzyg

Gość branz
ja bym wolał być szwagrem

Gość Wujo Ujo
No nie wiem, branz jaka to przyjemność dla tego szwagra, może tylko to, że dzieciaki szwagierki bardzo lgną do wujka... Sprawa może się wydać przez przypadek, albo w jakichś dramatycznych okolicznościach. Ale raczej - wszystkim będzie się wydawało że jest... normalnie. Siostra "pomogła" siostrze, sama przy okazji zostając ciocią i... poniekąd macochą. Nie takie rzeczy się zdarzają w naszym katolandzie;-)

Gość gość
Grunt to rodzinka;-) Uuuup!