Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze

Gość Do niego
Dlaczego wolisz mnie obserwowac gdy nie widze a nie zagadasz do mnie :( Tyle juz na to czekam.

Gość gość
a ty co, ronczki odebrało? :D

Gość gość
sie zaczyna :( ! mam 26 lat i pisze to to adama

Gość gość
Nie podszywajcie sie! Ja jestem autorka i nie mam 26

Gość gość
nie podszywaj sie ,mam 26 lat i to jest moj topic

Gość gość
Ide stad bo pelno podszywow.autorka.

Gość gość
nie wiem raz chcę a raz jestem jakiś obojętny.A ty p[ewnie wkurzona na maksa jesteś za to ?

Gość gość
jakoś się staram odróżnić i wiem że nie masz 26 lat:)

Gość gość
tak łatwiej.

Gość gość
łatwiej?

Gość gość
też mykam do wieczora :)i trochę głupio kontaktować się przez forum bo wolał bym normalnie

Gość gość
16:28 powiedz mi czy Ci na mnie zalezy. Na Ciebie nigdy nie jestem zla :)

Gość gość
16:29 skad wiesz? :)

Gość gość
nie chcę tutaj tego pisać że mi zależy:) a skąd wiem hmm nie wiem ale pewnie jesteś ode mnie starsza o dwa lata

Gość gość
Nie jestem

Gość gość
to o 4?:P

Gość gość
gość dziś ale co?

Gość gość
cholera! to wychodzi na to że wiesz ile mam lat?;)

Gość gość
nie wiem

Gość gość
Domyslam sie ;)

Gość gość
Mniejsza o wiek.

Gość gość
Forum Życie uczucioweDlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze gość dziś Do niego dziś Dlaczego wolisz mnie obserwowac gdy nie widze a nie zagadasz do mnie smutas.gif Tyle juz na to czekam. gość dziś a ty co, ronczki odebrało? smiech.gif gość dziś sie zaczyna smutas.gif ! mam 26 lat i pisze to to adama gość dziś Nie podszywajcie sie! Ja jestem autorka i nie mam 26 gość dziś nie podszywaj sie ,mam 26 lat i to jest moj topic gość dziś Ide stad bo pelno podszywow.autorka. gość dziś nie wiem raz chcę a raz jestem jakiś obojętny.A ty p[ewnie wkurzona na maksa jesteś za to ? gość dziś jakoś się staram odróżnić i wiem że nie masz 26 latusmiech.gif gość dziś tak łatwiej. gość dziś łatwiej? gość dziś też mykam do wieczora usmiech.gif i trochę głupio kontaktować się przez forum bo wolał bym normalnie gość dziś 16:28 powiedz mi czy Ci na mnie zalezy. Na Ciebie nigdy nie jestem zla usmiech.gif gość dziś 16:29 skad wiesz? usmiech.gif gość dziś nie chcę tutaj tego pisać że mi zależyusmiech.gif a skąd wiem hmm nie wiem ale pewnie jesteś ode mnie starsza o dwa lata gość dziś Nie jestem gość dziś to o 4?jezyk.gif Inne tematy z tej kategorii DAJCIE JAKIS POMYSL wszystko przez przyjaciółkę gość dziś Nie gość dziś gość dziś ale co? gość dziś cholera! to wychodzi na to że wiesz ile mam lat?oczko.gif gość dziś nie wiem gość dziś

Gość gość
17:11 kiedy sie ostatnio widzielismy?

Gość gość
i już sie robi młyn! idę się zdrzemnąć bo spałem dwie może trzy godziny:( dobranoc:P

Gość gość
17:15 dlaczego tak krotko spales? Bidulek :(

Gość gość
widzę pamięć szwankuje :D

Gość gość
Dlaczego szwankuje?

Gość gość
Forum Życie uczucioweDlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze gość dziś Do niego dziś Dlaczego wolisz mnie obserwowac gdy nie widze a nie zagadasz do mnie smutas.gif Tyle juz na to czekam. gość dziś a ty co, ronczki odebrało? smiech.gif gość dziś sie zaczyna smutas.gif ! mam 26 lat i pisze to to adama gość dziś Nie podszywajcie sie! Ja jestem autorka i nie mam 26 gość dziś nie podszywaj sie ,mam 26 lat i to jest moj topic gość dziś Ide stad bo pelno podszywow.autorka. gość dziś nie wiem raz chcę a raz jestem jakiś obojętny.A ty p[ewnie wkurzona na maksa jesteś za to ? gość dziś jakoś się staram odróżnić i wiem że nie masz 26 latusmiech.gif gość dziś tak łatwiej. gość dziś łatwiej? gość dziś też mykam do wieczora usmiech.gif i trochę głupio kontaktować się przez forum bo wolał bym normalnie gość dziś 16:28 powiedz mi czy Ci na mnie zalezy. Na Ciebie nigdy nie jestem zla usmiech.gif gość dziś 16:29 skad wiesz? usmiech.gif gość dziś nie chcę tutaj tego pisać że mi zależyusmiech.gif a skąd wiem hmm nie wiem ale pewnie jesteś ode mnie starsza o dwa lata gość dziś Nie jestem gość dziś to o 4?jezyk.gif Inne tematy z tej kategorii Po co slub?? pewien problem gość dziś Nie gość dziś gość dziś ale co? gość dziś cholera! to wychodzi na to że wiesz ile mam lat?oczko.gif gość dziś nie wiem gość dziś Domyslam sie oczko.gif gość dziś Mniejsza o wiek. gość dziś Forum Życie uczucioweDlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dlaczego wolisz mnie obserwowac****atrzec gdy nie widze gość dziś Do niego dziś Dlaczego wolisz mnie obserwowac gdy nie widze a nie zagadasz do mnie smutas.gif Tyle juz na to czekam. gość dziś a ty co, ronczki odebrało? smiech.gif gość dziś sie zaczyna smutas.gif ! mam 26 lat i pisze to to adama gość dziś Nie podszywajcie sie! Ja jestem autorka i nie mam 26 gość dziś nie podszywaj sie ,mam 26 lat i to jest moj topic gość dziś Ide stad bo pelno podszywow.autorka. gość dziś nie wiem raz chcę a raz jestem jakiś obojętny.A ty p[ewnie wkurzona na maksa jesteś za to ? gość dziś jakoś się staram odróżnić i wiem że nie masz 26 latusmiech.gif gość dziś tak łatwiej. gość dziś łatwiej? gość dziś też mykam do wieczora usmiech.gif i trochę głupio kontaktować się przez forum bo wolał bym normalnie gość dziś 16:28 powiedz mi czy Ci na mnie zalezy. Na Ciebie nigdy nie jestem zla usmiech.gif gość dziś 16:29 skad wiesz? usmiech.gif gość dziś nie chcę tutaj tego pisać że mi zależyusmiech.gif a skąd wiem hmm nie wiem ale pewnie jesteś ode mnie starsza o dwa lata gość dziś Nie jestem gość dziś to o 4?jezyk.gif Inne tematy z tej kategorii DAJCIE JAKIS POMYSL wszystko przez przyjaciółkę gość dziś Nie gość dziś gość dziś ale co? gość dziś cholera! to wychodzi na to że wiesz ile mam lat?oczko.gif gość dziś nie wiem gość dziś gość dziś 17:11 kiedy sie ostatnio widzielismy? gość dziś i już sie robi młyn! idę się zdrzemnąć bo spałem dwie może trzy godzinysmutas.gif dobranocjezyk.gif gość dziś 17:15 dlaczego tak krotko spales? Bidulek smutas.gif gość dziś widzę pamięć szwankuje smiech.gif gość dziś Dlaczego szwankuje?