Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka myśli, że jest Wampirem !!! Co robić?!

Polecane posty

Gość gość

To jakaś istna parodia. Od dwóch miesięcy córka zachowuję się jak jakaś opętana! Ma 16 lat wymalowana chodzi jak pisanka. Czarny makijaż, blada twarz i do tego tydzień temu bez mojej zgody pofarbowała włosy na czarno. Pozabierałam jej wszystkie kosmetyki, ale to nie daje, bo jak tylko wyjdzie z domu to już leci do koleżanek się malować. To jeszcze nic. Przeczytałam jej rozmowy na facebook'u z koleżankami. Zamurowało mnie. Umawiają się na cmentarzu, wywołują duchy, piszą o jakiś rytuałach dzięki, którym będą wampirami. I co najgorsze [!] rozcinają sobie skórę i piją nawzajem swoją krew! No co za idiotyzm... Chciałam z nią o tym porozmawiać, ale bunt taki, że nie ma do kogo mówić. Co robić???

Gość gość
Do psychologa z nią. Najlepiej zamów wizytę w domu. Módl się też za nią. Powieś krzyż w domu, jeśli do tej pory nie wisiał. Jeśli rzeczywiście jest opętana nie zniesie jego widoku. Poza psychologiem może być potrzebny ksiądz egzorcysta.

Gość gość
Powieś wianek czosnku w jej pokoju np za drzwiami. Jak nie zauważy to wyskocz z okrzykiem "Mamy cię!" i powiedz, że skoro się nie zorientowała, to znaczy że wampirem nie jest. Na wszelki wypadek kup czosnek chiński, żeby nie pachniał zbyt intensywnie. Tak bardziej serio, spadłoby moje mniemanie o inteligencji córki gdyby dostała hopla na punkcie subkultury i nie omieszkałabym jej tego uświadomić.

Gość gość
Żadnych modlitw, wiara w boga to takie same bzdury jak te wampiry

Gość gość
Uświadamiam jej to, ale ona mnie słuchać nie chce.. Idę jej czosnek w pokoju powiesić! Może jak wróci to zacznie racjonalniej patrzeć na to, że WAMPIREM nie jest!!

Gość gość
Aż mi się po prostu wierzyć nie chce, że moje prawie dorosłe dziecko wierzy w takie bajki i jeszcze się z tym utożsamia. No ręce opadają.

Gość gość
Sama jestem gotką od 8 lat i wstyd mi za takich ludzi, już w jej wieku byłam normalniejsza, mimo, ubierałam się na czarno i miałam swoje mroczne zainteresowania, miałam jednak poukładane w głowie i potrafiłam zachowywać się racjonalnie.

Gość gość
Napisz na jakim cmentarzu i kiedy, to przebiorę się za ducha i je tak wystraszę, że odechce się im wampirzenia.

Gość gość
gość dziś Nie przeszkadzało by mi to gdyby nie przychodziły jej do głowy takie głupoty jak picie krwi czy odprawianie jakiś wampirzych rytuałów. Przecież to irracjonalne..

Gość gość
Tłumacze jej, że picie krwi nic jej nie da, bo przecież ta krew trafia do żołądka a jeszcze zrobi sobie tym krzywdę. To się na mnie wydziera, że co ja mogę wiedzieć itp...

Wyluzuj, troche mloda na mocny makijaz i farbowanie wlosow ale juz za pozno, taki sobie styl wymyslila i jak pamietam z doswiadczenia ciezko nastolatce zbuntowanej z glowy cos wybic... Jedyne co jest niepokojace to ciecie i picie krwi, jest to poprostu niehigieniczne i latwo o jakies zakazenia i przenoszenie chorob. Postaraj sie jakos to jej wytlumaczyc, cjciaz nie bedzie latwo bo w tym wieku dziewczyna pewnie mysli ze jestes stara i niedolezna i sie nie znasz :D I PROSZEEE nie wymyslaj jakis debilizmow religijnych, krzyzy, egzorcyzmow czy innych zabobonow bo tylko umocnisz ja w przekonaniu ze jestes stara i glupia... :/ Jezeli chodzi o picie krwi. Jezeli uda ci sie z nia pogadac powiedz ze tylko niskiej klasy wampiry pija krew, wyzszy level zywi sie strachem albo ludzkimi koszmarami czy cos :D wiem co mowie bylam nastolatka zaczytana w wampirzych powiesciach :D

Gość gość
Pokaż jej artykuły na temat porfirii. Objawy to nadwrażliwość skóry na słońce, bezsenność, agresja, przebarwienie zębów i paznokci, brak żelaza, bardzo blada cera, wypadające włosy, alergia na czosnek. Jeszcze jest kilka innych jak bóle brzucha, niewydolność oddechowa, wymioty, czy niedowład kończyn. Pokaż jej ze słowami: Masz swojego wampira i przestań n*******lać się z choroby, bo tak naprawdę byś jej nie chciała. Chcesz to się ubieraj na czarno, ale do pewnych rzeczy powinno się mieć szacunek i pokorę. Czyli duchy i cmentarz. Smakuje jej krew? To niech wcina wieprzowe kaszanki.

Gość gość
przypomniała mi sie moja młodość....fajne czasy :)

Gość gothiicgirl99
Sama jestem gotką :* ale picie krwi to już lekka przesada..

Gość gość
być może należy do sekty , tym tropem szukaj .