Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alek600

bikini dla dziewczyny

Polecane posty

Gość alek600

Chciałbym kupić swojej dziewczynie bikini na wyjazd. Coś co będzie przyciągać wzrok a jednocześnie będzie można wyjść na plaże publiczną,

Gość alek600
Warunkiem że pojedziemy będzie noszenie go na publicznej plaży

Gość gość
Ja mam dosc skape bikini przyciaga mocno uwage.Raz nawet zwrocil uwage,ze ma wielka ochote na mnie.Moj chcial by mnie przelecial w trojkacie z nim,lecz mnie on nie pasowal.Ale gdy natrafimy na takiego co mnie spasuje bedzie trojkat murowany.

Gość alek600
Jest wstydliwa a chcę żeby facetm stawał na jej widok

Gość gość
Szkoda bo skapy stroj bardziej podnieca facetow.Nad mozem sie przebieramy bez zaslaniania wiec i tak widza nas wygolonych w miejscach intymnych.

Gość gość
kup jej takie coś: http://wickedweasel.com/en-pl/shop/bikinis/buy/219-S05-323 albo inny model, raczej z majteczkami z serii maximus - jedyne nie stringi w tym sklepie, ale za to z przodu bardzo skąpe. Góra fajniejsze - i bardziej ryzykowne są w stylu underwire, kup rozmiar raczej większy niz normalnie nosi. W przeciwnym razie może nie zakrywać całych sutek - jak na niektórych zdjęciach. Może lepiej wyszukać z innego materiału - z tego co na fotkach to na mokro niewiele zakrywa. spokojniejsze są shiny lycra a interesujące i intrygujące są z materiału geo lace - moim ulubionym. Nie tak ostentacyjnym jak gładkie prześwitujące, na dystans niewinne, tylko z bliska zdradzające delikatne szczegóły kobiecego ciała.

Gość gość
Dekada_69 W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...