Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będąc dziewicą zaczynać sex od trójkątów z parą.

Polecane posty

Gość gość

Jestem Bi i bardziej kręcą mnie dziewczyny i mam 17 lat i przyjaźnie się z sąsiadką 25 lat i ona chce bym się zgodziła na sex z nią i jej mężem. Ona jest bi i mnie kokietuje i w ogóle się całujemy i powiedziała , że mnie kocha tak samo jak męża i chce bym dołączyła do nich w sypialni. Zgodzić się ? Powiedziałam , że jej mąż też mi się podoba , ale nie powiedziałam , że jestem dziewicą i nie chcę jej stracić ? Co robić ? Czy to zbyt odważne na rozpoczęcie współżycia ?

Gość gość
zapytaj mamusię,może ona ci doradzi,a moze masz w genach po mamusi tę rozkosz kochania sie w trojkacie. Wez sie za naukę kałmuku.

Gość gość
nie zgadzaj się, na pierwszy raz takie coś- nie

Gość gość
Pierwszy seks powinien byc bardziej intymny bo od tego bedzie zalezec dalsze Twoje zycie seksualne.Tylko i wylacznie z chlopakiem sam na sam ja mialam do tego meza prawiczka :D

Gość Pani   Perwersja
Poszukaj mężczyzny, który Cię rozdziewiczy i nauczy seksu bądź poczekaj jak będziesz gotowa.

Gość gość
Tak zrób. ..a w następnym roku pieciogrupa. ...itd.

Gość gość
Tak zrób. ..a w następnym roku pieciogrupa. ...itd.

Gość gość
Idź na całość :-) fajnie może być

Gość gość
Nie bym moralizowala bo nie jestem swieta mamy za soba trojkat i wymiany partnerow.Dziewictwo stracilam w sposob intymny i nastrojowy.Delikatnosc chlopaka nie doswiadczonego,ale zacza odminetki gry wstepnej potem zabral sie za cipke,nie mialam bolu,lecz pelna rozkosz we dwoje.W trojkacie nie bedziesz miala takiej rozkoszy.Podluzszy czasie mozecie rozszezyc o trojkat czy wymiane facetow podczas grupowego seksu.

Gość gość
A skąd jesteś, to ja cię mogę wprowadzić do seksu, a potem się umówisz z nimi na trójkąt.

Gość gość
Dlaczego nie miałaby poczuć przyjemności w trójkącie jako dziewica ? Nie znacie ludzi o których piszę. Może się nią we dwoje zajmą i wprowadzą ją w świat seksu.

Gość gość
Byla bys tylko zerznieta nic wiecej.Strsts cnotki wplywa na Twoj przyszly seks!Wiec bardziej intymniej powinnas ja stracic z chlopakiem sam na sam.

Gość gość
zapisz się do haremu.

Gość delikatnyyy
Nie zaczynaj w ten sposób, zrób to np. ze swoim chłopakiem... Żeby było bardzo intymnie, romantycznie, czule... Albo zapraszam do mnie, jeśli odpowiada Ci 20-latek z Warszawy :)

Gość gość
Bardzi negatywnie wplynie na twoje zycie seksualne w zwiazku.Wylacznie z chlopakiem jak pisze powyzej bedziesz czula ze jestes jego Krolowa,a nie przeleciana bez smaku.

Gość gość
Cóż za pytanie Przecież na trójkątach, czworokątach, pięciokątach opiera się miłość i bliskość :classic_cool:

Gość marzenka123
Hej;-) Zrób tak - powiedz że jesteś dziwicą, nie ukrywaj tego.Jeśli tobie i im to nie przeszkada i szanują to to czemu nie? Można przecież się pieścić, ssać , dotykać...No i analne zabawy jak najbardziej.

Gość gość
Marzenka, a ty tak piszesz o tym, to pewnie też ci brakuje zabaw w trójkącie.

Gość gość
znowu jakiś gimbus rozpuścił wyobraźnię :)