Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić zastawę stołową?

Polecane posty

Gość gość

Hej, wiecie może gdzie kupić zastawę stołową? Zależy mi na tym, aby były ona nie tylko tania, ale i z markowej firmy

Gość gość
trochę sieto wyklucza :) tania i markowa ?:) chyba ,ze marka jakaś licha będize . Na ile osób ? z dodatkami czy wersja podstawowa ?

Gość gość
Z polskiej porcelany to na pewno Karolina, Chodzież. Jak cię interesują marki zagraniczne to z tych lepszych Revol. Tu masz chyba najbogatszą listę porcelanowych zestawów obiadowych https://www.helios-szklo.pl/porcelana,1,40,4.html. Tak poglądowo ci wysyłam, żebyś zobaczył jaki jest rozstaw cen.

Gość gość
Pamiętaj też o zastawie pod kawę, jeśli nie pomyślisz to może być ciężko dobrać później. Sam mam ekspres z www.delonghi.com/pl-pl/produkty/kawa/ekspresy-do-kawy# i jestem zapalonym kawoszem, stąd takie podejście ;)

Gość gość
Jak ktoś chce kupić porcelanę to znajdzie, ale faktem jest że produkty są dość trudno dostępne. Najlepiej w necie takie zastawy poszukać. Nasz komplet kawowy kupowałam przez stronę helios-szklo.pl/porcelana.html. Najbardziej się cieszę że porcelana się nie rozbiła w transporcie, paczka była tak przystosowana żeby faktycznie nic się w międzyczasie nie zniszcyzło.

Gość Józek_Baran

Jedne z najpiękniejszych zestawów ceramicznych mają w sklepie https://zcbsklep.pl/pl/. Gorąco polecam. 

Gość Dorota

Mi przypadł do gustu taki zestaw z firmy philipiak. Widziałam na pokazie, był też w okazyjnej cenie. Dzieki czemu mam prezent dla teściów z głowy. 

Gość manreska

Ja kupiłam zestaw obiadowy Elegi z tej firmy Dorota. Bardzo ładnie się prezentuje na stole przy niedzielnym obiedzie lub na święta.

Gość Gość

Kupiłam ze strony nakrywamy.pl talerze.Potwierdzam,że tanie solidne i ładne.