Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polczyny walą nawet Timory mające 150 cm wztostu.

Polecane posty

Gość gość

Polczyny to najgłupsze dziury w Europie.

Gość gość
To kazdy wie. Ja w Niemczech kiedyś pracowałem i taki stary Niemiec, ktory na wojnie był, powiedział mi tak " Polacy to wielki, waleczny narod. Mało takich jest w Europie, ale te wasze kobiety to szkoda słów". Mówił mi, ze tyle co narochal sie Polczyn, to nigdy wcześniej i pózniej nie rochal. Mimo tego, ze był oprawca naszego narodu, to one z chęcią rozkładały nogi. Koleś mówił po polsku, bo znał polski dosyć dobrze. To nie jest wymyślona historia. Chciałbym by było inaczej jednak taka jest prawda. Polczyny, to najgłupsze dziury w Europie. Wystarczy poczytać post w łożku z obcokrajowcem badz ten jak zachwalają Niemców. Żałosne sa te nasze dlugonose białogłowy.

Gość gość
Ten post tylko świadczy jakimi jestescie szmaciugami i karykaturami kobiecości. Mam zonę Polkę, ale gdyby cos ten tego, to od razu szukałbym Rumunki. One sa boskie i ten ich południowo-bałkańsko-europejski typ urody. Kobiety marzenie. Polczyny z tymi długimi nosami to tylko aby porochac gdzieś w krzakach. TYLKO RUMUNKI. Mniaaaaam

Gość gość
I co najważniejsze im Polacy sie podobają, tylko nie wiem czy ze swoim ormiańskim wyglądem miałbyś szanse. Im podobają sie nasi krotkoostrzyzeni, lekko napakowani faceci w dresach. Wiem o tym, bo ma wiele koleżanek z Rumunii.

Gość gość
Haha! Problem w tym że ciebie nawet Rumunka by nie tkneła :D a wymyślona żona wie jak wyzywasz Polki ormiański brudasie?

Gość gość
O tak. Polczyny to największe zlewy na spe rme Timorow.

Gość gość
Ten post i twoje pozostale autorze swiadcza o twoich kompleksach i poczuciu nizszosci. Zalosny jestes doprawdy. Splunac na ciebie to za duzo.

Gość gość
Umylas juz pipke po sobotnim rochaniu przez timora bądź ciapola ?

Gość gość
Zdajecie sobie sprawę że tematy na tym forum zakłada osoba do tego zatrudniona? Forum musi żyć a na żadne ambitne zapytanie nikt tu nie jest w stanie udzielić odpowiedzi. Co do autora tekstu (jeżeli jest to prywatna osoba w co nie wierzę ) to Ty musisz wyrwać się z internetowego środowiska które niszczy Twoje życie i tworzy Ci chory obraz rzeczywistości. Jestem zażenowana.

Gość gość
Bo to ciągle ten sam debil co po nocach bredzi, najpierw o UKa, teraz ma fazę na Rumunki, Ormianki i Timorów, ja tu czasem wchodzę i prowokuję , żeby się pośmiać z tych jego wypocin, ale fakt, widzę, że niektórzy dyskutują z tym pajacem, nie wiem czy na serio to biorą czy co ? :D

Gość gość
Tylko, ze to co on pisze jest prawda. Nie widziałam jeszcze w UK Angielki noszącej burkę badz jakiejś Słowaczki w związku z niskimTimorczykiem. Polki maja opinie łatwych i pustych dziewczyn. Niestety, mozna nie zgadzać sie co do formy prezentowanej przez tego gościa, ale z treścią jak najbardziej. Czasami wstyd mi, ze pochodzę z Polski gdy widzę, co wyprawiaja za granica moje rodaczki. Pozdrawiam.