Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tymi wynikami badan DNA ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, ze zrobilem test na ojcostwo, no i wyszlo, ze na 99,9 % jestem ojcem. Dlaczego nie na np. na 100 % ? To znaczy, ze istnieje szansa, ze w tych badaniach jest blad ?

Gość gość
w tych wynikach chodzi o to, że jesteś kretynem, nie musisz dziękować :)

Gość gość
Takie badania nie potwierdza nigdy w 100% ze jestes ojcem bo moze byc ktos z bardzo podobnym DNA; natomiast moze ze 100% pewnoscia wykluczyc ojcostwo

Gość gość
Ja tylko pytanie zadaje. Jezeli mozna wykluczyc na 100% to czemu nie potwierdzic ?

Gość gość
A ja ci tylko odpowiadam :)

Gość gość
To masz klopoty z czytaniem, bo nie zadalem pytania czy jestem kretynem, tylko troche inne.

Gość gość
Ty i np. Twój brat macie bardzo podobne DNA. DNA ojca i dziecka nie jest takie samo, wiec ze 100% nie mozna stwierdzic, ze jestes ojcem. Mozna wykluczyc, jesli DNA ojca I dziecka sie od siebie znaczaco roznia.

Gość gość
Aha, czyli moge byc raczej spokojny ? Mam tylko siostre, brata nie mam.

Gość gość
autorze, jesteś kretynem :)

Gość gość
No raczej malo prawdopodobne zebys mial w okolicy blizniaka genetycznego; nawet miedzy bracmi jest inne dna i testy potrafia rozroznic kto jest ojcem dziecka; te 99% to takie zabezpieczenie dla laboratorium, bo moze sie tak zdarzyc ze ktos ma identyczne dna.

Gość gość
22:22 Dobrze wiedziec. 22:24 Nie mam zadnego brata blizniaka, mowilem mam tylko siostre mlodsza.

Gość gość
ja pierdziele :D

Gość gość
do gość wczoraj kretynem to ty jesteś, ty wiesz jakie teraz baby są suki, przecież media podają, ze kupę dzieci są wychowywanych nie przez swoich ojców, także te małpy potajemnie rozkładają giry komu popadło,

Gość gość
tez mam taką małpę co w ciąży chodziła 12 miesięcy

Gość gość
Ty jesteś kretynem :D

Gość gość
ale z ciebie debil :o przecież ten bliźniak genetyczny to tylko taki przykład IDIOTO.... już samo to, że pytasz o trafność testu który wynosi 99,9% gdzie to jest oczywiste przecież, swiadczy o tym, że jesteś jakimś totalnym bezmózgiem.... kto sobie z toba dziecko machnął? chyba taka sama kretynka jak ty :o

Gość gość25
gdyby mój mąż zażądał testów na ojcostwo, to wraz z pozytywnym wynikiem dostał by pozew o rozwód i ustalenie alimentów, nie wyobrażam sobie życia z człowiekiem który mi w ogóle nie ufa...

Gość gość
Ja nie moge zyc w niepewnosci, kobieta moze byc pewna ze jest matka, facet nigdy. Moja zona nie wie nic o badaniach.

Gość gość
Ja sie pytalem czemu 99,9%, a nie 100%

Gość gość
Zapytaj w laboratorium :) tak juz dają ale jeżeli wyszly ci tak wyniki to na PEWNO JESTEŚ OJCEM. :)

Gość gość
Tak teraz juz nie mam watpliwosci.

Gość gość
nigdy nie m 100%!!! widzę że tu sami specjalisci

Gość gość
skoro zakładasz, że mogła cię zdradzić to pewnie sam jesteś kur/wiarzem i skaczesz na boki :o współczuje tej kobiecie, bo nie dość, że jesteś półgłówkiem, nieukiem, który nie wie na czym polegają testy dna, nie wie co to znaczy bliźniak genetyczny i z uporem maniaka oznajmia, że nie ma brata (no z tego to się uśmiałam totalnie) to jeszcze pukasz na bokach :o

Gość gość
Nigdy nie zdradziłem żony. Badania DNA były potrzebne mi, bo ostatnio bardzo dużo facetów wychowuje nieświadomie nieswoje dzieci. Wiem na czym polegają testy DNA. Pisaliście sami coś o bracie, który może mieć podobne DNA, ja wam tylko oznajmiłem, że nie mam brata.

Gość gość
nie chcieliśmy wiedzieć idioto czy masz brata tylko podawaliśmy przykłady żeby ci rozjaśnić i pisano tu o bliźniaku GENETYCZNYM czyli nie o rodzeństwie ale ty ewidentnie mega debilem jesteś :o