Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flircik przed snem?

Polecane posty

Gość gość
autorka: no co ty na zewnątrz zimno jest, a z tyłu więcej miejsca, bo co mam zahaczać o kierownicę, zresztą godzę się na wszystko, aby było przyjemnie ;)

Gość gość
autorka: co ze mnie zdejmiesz w pierwszej kolejności?

Gość gość
Koszulkę i stanik zeby twoje cycki mialy swobode

realistka ;) na siedzeniu pasażera, siadasz okrakiem obejmując udami, fotel odjeżdża maksymalnie do tyłu by było dużo miejsca

Gość gość
autorka: no dobra, teraz przeczytałam że to pasażera, to ja jestem na Tobie ;), zabieraj się do roboty Kochanieńki

Gość gość
Wolno piszesz autorko

na początek? zakładam że masz spódnicę i pończochy więc ściągam ci majtki. Najwyżej rozpinam dwa guziki od bluzki czy czegoś tam, aby widzieć stanik, wiesz... wariant biurowy deluxe, szalejemy

Gość gość
autorka: właśnie miałam napisać że mam pończochy i spódnicę, tak jest najwygodniej, mam chęć głęboko Cię całować tak żebyś wiedział jak bardzo tego pragnę, jest mi gorąco...

wiesz... to taka gorączkowa akcja, że moję ręce ściskają ci tyłek podczas gdy Ty mnie ujeżdzasz, podwinięta spódnica na brzuch, szybkie łapczywe pocałunki

Gość gość
autorka: działaj szybciej zaraz eksploduję, nie mogę się doczekać, aż wejdziesz we mnie, ciężko mi oddychać....

Gość gość
autorka: ostry jesteś i taki łapczywy, bierz co tylko chcesz, dotykaj wszędzie gdzie pragniesz, uwielbiam Cię całować i dotykać...

Gość gość
autorka: tak czuję Cię w sobie, nigdy czegoś takiego nie przeżyłam, juz teraz wiem że będę chciała więcej... chcę żebyś wchodził we mnie bez końca...

w takim miejscu to szybki seks, na tymczasowe zaspokojenie zmysłów, w przerwie obiadowej czujesz jak kończę w tobie, przytulamy się jeszcze trochę, spleceni w uścisku i całując się, potem wycierasz się majtkami i zostawiasz mi je na pamiątkę . Wracamy do biura, czujesz tylko wilgoć wypływającą z siebie po drżących udach

Gość gość
autorka: liczę na to że po pracy zostaniemy po godzinach, sex na biurku... na to mam ochotę, jestem spragniona i chcę więcej, nie zostawiaj mnie takiej niezaspokojonej...

Gość gość
sex po kołderką może być, ale lepszy jest z adrenaliną, a jak w biurze jeszcze zostaną pracownicy, to będziemy musieli zachowywać się cichutko, juz jestem wilgotna, nie zasnę, nie mogę...

Gość gość
No to chyba słabo cię w******* pan gospodarz a mój k***s jest chetny

ech ja padam już, a jutro pobudka o brzasku a to mi się szykuje na film pełnometrażowy, wybacz... możemy dokończyć naszej opowieści któregoś następnego wieczoru, ale to Ty tu dyktujesz warunki ;)

Gość gość
autorka: my nie piszemy o p********iu k*****m, ale przeżywamy rozkosz nie sztuka jest wsadzić

Gość gość
autorka: ja mam nadzieję że lepiej działasz niż piszesz, ale i tak moja wyobraźnie zadziała, nie pójdę tak grzecznie spać ;)

Gość gość
Pewnie ze nie nie ale ja pragnę dopiescic ciebie bo Jestes podniecona a zatem pozwól ponieść sie swojej i mojej fantazji

Gość gość
autorka: rozpaliłeś mnie! tego możesz być pewny, dobry musisz być w tych sprawach, może jutro tu wpadnę... namiętnie całuję pa

Gość gość
autorka: Czarna Pantera 24 na xero może być, ale ciąg dalszy jutro, bajjj