Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYLAŁAM LAKIER DO PAZNOKCI NA BIAŁĄ KOSZULĘ MĘŻA

Polecane posty

Gość gość

Błagam, pomóżcie, malowałam paznokcie nad stołem i obok leżała koszula męża, którą wyprasowałam na dzisiejsze imieniny, na które idziemy wieczorem. I kapnęło mi na nią, teraz na białej koszuli są szare plamy!! Nie wiem co mam zrobić, to jego ulubiona biała koszula, o 15 ma być w domu i wścieknie się, jak to zobaczy. :( Wiecie co zrobić, żeby to jakoś sprać? Chciałam zmywaczem do paznokci, ale się boję, że zostaną tłuste plamy. :(

Gość gość
co to znaczy wscieknie sie? boisz sie go czy co? niedobrze mi jak takie cos czytam

Gość gość
No po prostu będzie wkurzony, ja też bym była wkurzona, gdyby ktoś poplamił mi lakierem do paznokci moją ulubioną bluzkę. :( Ta koszula jest dla niego cenna, bo dostał ją od swojego zmarłego ojca. A ja ją poplamiłam i mi głupio. :(

Gość gość
o jejku , rozumiem ale matko przeciez nie zrobilas tego specjalnie. koszula to koszula. I tak pewnego dnia by sie zniszczyla. Przeciez nie mialby jej do konca zycia. ale nie moge ci pomc bo nie mam pojecia jak zmyc lakier z koszuli. pogoogluj , moze cos znajdziesz. ja pamietam jak moja matka kiedys sprala ulubiony welniany, czerwony sweter ojca z XL na rozmiar niemowlaka :-O byla nieziemska awantura :-O faceci to debile :-O