Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę warzyw. fuj!!!

Polecane posty

Gość gość

Na kanapki tylko ser żółty, mięso, ewentualnie czasem jakiś słodki dżem, pizza tylko z szynką i sosami, kotlet tylko z ziemniakami i tak cały czas. Nawet kebaba nie lubię, bo jest zbyt warzywny. Zup z pływającymi warzywami też nie, toleruję jedynie pomidorową, barszcz czerwony, tak to rosół, żurek. Włoszczyzna do rosołu się nie liczy. Toleruję ketchup, ale świeżego pomidora nie tknę. Nie przepadam i za owocami, zjem banana, ale jabłka, truskawki (tylko w koktajlu) są dla mnie za kwaśne, owocowe to wolę galaretki, kisiel. Co mam zrobić, czy to bardzo odbije się na moim zdrowiu?

Gość gość
No tak, ziemniaki to też warzywa, ale je lubię, ale wiem, że to nie to samo co inne warzywa.

Gość gość
odbije. przekonaj się lepiej do warzyw i owoców, bo marnie z Tobą będzie. pewnie rodzice Cię nie nauczyli jeść porządnie?

Gość gość
W sumie nigdy nie lubiłam warzyw i jeśli nie chciałam, to nie jadłam, nic nie mogli zrobić, teraz mam 20 i nadal nienawidzę.

Gość gość
Ja tez nie przepadam,le rzodkiewki sa git :)

Gość gość
to co Ty jesz? ja jem głównie owoce i warzywa, gdybym ich nie jadła to bym z głodu umarła... poza tym jem mięso, ryby, kasze itp, ale z 70% mojego jedzenia stanowią owoce i warzywa

Gość gość
Przecież pisałam w pierwszym poście, co jem.

Gość gość
codziennie kotlet z ziemniakami? :D