Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapraszam mamusie na grudzień 2015 roku

Polecane posty

Gość gość
hej dziewczyny :-) a ja mam termin na 26grudnia (będzie świąteczny synek) a z racji że jest to moje pierwsze upragnione dzieciątko to oczywiście martwi mnie wszystko dosłownie

Gość pessaróweczka
Witam przyszłe mamusie :-), na początek może się przedstawie mam na imię Agnieszka mam 28 lat, jestem szczęśliwa posiadaczką jednej córeczki 5 latki a teraz czekam niecierpliwie na synka :-) termin porodu mam na 10 grudnia, a ostatnio mój synek śpieszył się na ten świat trafiłam do szpitala okazało się że mam skróconą szyjkę macicy założyli mi pessar i kazali bez względnie leżeć , zero ruchu nic nie można mi robić w domu nawet zmyć naczyń tylko do toalety , bardzo się boję bo to dopiero 26 tydzień a mój synunio musi posiedzieć w moim brzusiu jeszcze okoła 12-13 tygodni mam nadzieje że wszystko będzie dobrze ,do tego w szpitalu okazało się ze w moczu wyszły mi bakterie , leukocyty, i niestety białko :-( ale mam nadzieje że wszystko sie ułoży i poczeka do tego 38 tygodnia :-) jutro idę robić badania a w srodę mam wizyte u gin. dam znać co i jak, a u Was mamusie ciąża przebiega bez komplikacji???Pozdrawiam Was cieplutko

Gość gość
Ja mam termin na 21 grudnia 2015 r. Zachęcam wszystkie mamy do napisania do mnie na email monika16122@op.pl chętnie poplotkuję na temat ciąży i nie tylko.