Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cie. Ona

Polecane posty

Gość gość
Ona masz na imie?

Gość gość
On bedzie wiedzial kim jestem:)

Gość gość
Ela karuzela janka obażanka Kazika pojawia siei znika

Gość gość
Gdyby tak było okazała byś to w inny sposób. Tymczasem wyszłaś za niego... Dojrzała miłość... pamiętasz? Ja byłem tylko... no własnie narzędziem? Urozmaiceniem szarych dni? Dopełnieniem tego czego on Tobie nie dawał? Zabawką? Czym?

Gość gość
Od razu mowie ,ze NIE MAM MEZA ANI DZIECKA.

Gość gość
ja tez juz nie mam :D i nie napisałabym takich tamacików w prozno

Gość gość
myslał pew3nie o mnie,ale jest w błędzie ,bo nigdy go nie traktowałam jak zabawki !!!!! do dzisiaj jest mi smutno ! ze mnie ..

Gość gość
ciekawie komu jest bardziej smutno

Gość gość
Masz rację,wiem kim jesteś,też Cię kocham i miło słyszeć,że mnie kochasz :)

Gość gość
Ostatnio myslalam ze padne jak tak na mnie patrzyles :)

Gość gość
czyli nie masz bladego pojęcia kim jestem Twoje słowa są tego najlepszym dowodem gadaj zdrów

Gość gość
żulica LD

Gość gość
inaczej nie potrafię ...obawiam się,że podane serce na dłoni,zsiekasz jakąś maczetą ..i juz nie pozbieram się nigdy...dobrego dnia jeszcze raz🖐️

Gość gość
kocham cię Martuniu

Gość gość
To mam nie patrzeć na Ciebie??

Gość gość
Uwielbiam jak na mnie patrzysz. :) Ale chcialabym zebys cos zrobil wreszcie.

Gość gość
Każde złe słowo które wypisałeś negatywnie na mój temat, odbija się ode mnie i wraca do ciebie... z każdym negatywem oddalałeś mnie. pijesz, albo ćpasz wypisujesz głupoty, oszczerstwa, a jak wytrzeźwiejesz, oprzytomniejesz podlizujesz się jak lizydupa..

Gość gość
Ja zrobiłem malutki kroczek,bez odzewu.Nigdy Cię nie wyzywałem,to nie ja.

Gość gość
O jakim kroczku bez odzewu mowisz? :)

Gość gość
krok w bok?

Gość gość
Jasne nigdy mnie wyzywałeś. No proszę cię, nie kłam.Robiłeś to wiele razy i ty uważasz że ja mam ci zawsze przebaczać. To dlatego tak trudno mi było tobie ponownie zaufać, bo jak można ufac komuś kto wyzywa cię bez najmniejszego powodu ku temu. nie szukałam twoje atencji na siłę, dałam ci wolną rękę, dałam ci czas bys się zreflektował i zachował się mężczyzna a nie jak d**ek, ale ty nie zrobiłeś tego.

Gość gość
Przestancie wypisywac p*****ly jak widzicie ze to nie o Was!!! Autorka.

Gość gość
a.pl Forum Życie uczucioweKocham Cie. Ona Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kocham Cie. Ona gość wczoraj gość wczoraj Ona masz na imie? gość wczoraj On bedzie wiedzial kim jestemusmiech.gif gość wczoraj Ela karuzela janka obażanka Kazika pojawia siei znika gość wczoraj Gdyby tak było okazała byś to w inny sposób. Tymczasem wyszłaś za niego... Dojrzała miłość... pamiętasz? Ja byłem tylko... no własnie narzędziem? Urozmaiceniem szarych dni? Dopełnieniem tego czego on Tobie nie dawał? Zabawką? Czym? gość wczoraj Od razu mowie ,ze NIE MAM MEZA ANI DZIECKA. gość wczoraj ja tez juz nie mam smiech.gif i nie napisałabym takich tamacików w prozno gość wczoraj myslał pew3nie o mnie,ale jest w błędzie ,bo nigdy go nie traktowałam jak zabawki !!!!! do dzisiaj jest mi smutno ! ze mnie .. gość wczoraj ,Ona' to podszywaczka https://youtu.be/iZzKxXb-Xno gość wczoraj ciekawie komu jest bardziej smutno gość dziś Masz rację,wiem kim jesteś,też Cię kocham i miło słyszeć,że mnie kochasz usmiech.gif gość dziś Ostatnio myslalam ze padne jak tak na mnie patrzyles usmiech.gif gość dziś czyli nie masz bladego pojęcia kim jestem Twoje słowa są tego najlepszym dowodem gadaj zdrów gość dziś podepnę się pod tematusmiech.gif milego dnialapka.gif wma https://youtu.be/pa14VNsdSYM gość dziś żulica LD gość dziś inaczej nie potrafię ...obawiam się,że podane serce na dłoni,zsiekasz jakąś maczetą ..i juz nie pozbieram się nigdy...dobrego dnia jeszcze razlapka.gif gość dziś kocham cię Martuniu Inne tematy z tej kategorii ja GO KOCHAM, ON mnie tez a nie jestesmy razem... jak byc sama i nie zwariowac czyli zycie po rozstaniu gość dziś To mam nie patrzeć na Ciebie?? gość dziś Uwielbiam jak na mnie patrzysz. usmiech.gif Ale chcialabym zebys cos zrobil wreszcie. gość dziś Każde złe słowo które wypisałeś negatywnie na mój temat, odbija się ode mnie i wraca do ciebie... z każdym negatywem oddalałeś mnie. pijesz, albo ćpasz wypisujesz głupoty, oszczerstwa, a jak wytrzeźwiejesz, oprzytomniejesz podlizujesz się jak lizydupa.. gość dziś Ja zrobiłem malutki kroczek,bez odzewu.Nigdy Cię nie wyzywałem,to nie ja. gość dziś O jakim kroczku bez odzewu mowisz? usmiech.gif gość dziś krok w bok? gość dziś Jasne nigdy mnie wyzywałeś. No proszę cię, nie kłam.Robiłeś to wiele razy i ty uważasz że ja mam ci zawsze przebaczać. To dlatego tak trudno mi było tobie ponownie zaufać, bo jak można ufac komuś kto wyzywa cię bez najmniejszego powodu ku temu. nie szukałam twoje atencji na siłę, dałam ci wolną rękę, dałam ci czas bys się zreflektował i zachował się mężczyzna a nie jak d**ek, ale ty nie zrobiłeś tego. gość dziś Przestancie wypisywac p*****ly jak widzicie ze to nie o Was!!! Autorka. kretrynko co ty z siebie robisz z takimi teamtami oslico spanm

Gość gość
Napiszę, tak - piszę w eter, nie chcesz to nie czytaj.

Gość gość
Po co pisza tu ONE skoro to jest do NIEGO?

Gość gość
am się,że podane serce na dłoni,zsiekasz jakąś maczetą ..i juz nie pozbieram się nigdy...dobrego dnia jeszcze razlapka.gif gość dziś kocham cię Martuniu Inne tematy z tej kategorii Nadużywanie słowa Kocham Cię Wymusiłam pocałunek na przyjacielu. Stało się! gość dziś To mam nie patrzeć na Ciebie?? gość dziś Uwielbiam jak na mnie patrzysz. usmiech.gif Ale chcialabym zebys cos zrobil wreszcie. gość dziś Każde złe słowo które wypisałeś negatywnie na mój temat, odbija się ode mnie i wraca do ciebie... z każdym negatywem oddalałeś mnie. pijesz, albo ćpasz wypisujesz głupoty, oszczerstwa, a jak wytrzeźwiejesz, oprzytomniejesz podlizujesz się jak lizydupa.. gość dziś Ja zrobiłem malutki kroczek,bez odzewu.Nigdy Cię nie wyzywałem,to nie ja. gość dziś O jakim kroczku bez odzewu mowisz? usmiech.gif gość dziś krok w bok? gość dziś Jasne nigdy mnie wyzywałeś. No proszę cię, nie kłam.Robiłeś to wiele razy i ty uważasz że ja mam ci zawsze przebaczać. To dlatego tak trudno mi było tobie ponownie zaufać, bo jak można ufac komuś kto wyzywa cię bez najmniejszego powodu ku temu. nie szukałam twoje atencji na siłę, dałam ci wolną rękę, dałam ci czas bys się zreflektował i zachował się mężczyzna a nie jak d**ek, ale ty nie zrobiłeś tego. gość dziś Przestancie wypisywac p*****ly jak widzicie ze to nie o Was!!! Autorka. gość dziś a.pl Forum Życie uczucioweKocham Cie. Ona Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kocham Cie. Ona gość wczoraj gość wczoraj Ona masz na imie? gość wczoraj On bedzie wiedzial kim jestemusmiech.gif gość wczoraj Ela karuzela janka obażanka Kazika pojawia siei znika gość wczoraj Gdyby tak było okazała byś to w inny sposób. Tymczasem wyszłaś za niego... Dojrzała miłość... pamiętasz? Ja byłem tylko... no własnie narzędziem? Urozmaiceniem szarych dni? Dopełnieniem tego czego on Tobie nie dawał? Zabawką? Czym? gość wczoraj Od razu mowie ,ze NIE MAM MEZA ANI DZIECKA. gość wczoraj ja tez juz nie mam smiech.gif i nie napisałabym takich tamacików w prozno gość wczoraj myslał pew3nie o mnie,ale jest w błędzie ,bo nigdy go nie traktowałam jak zabawki !!!!! do dzisiaj jest mi smutno ! ze mnie .. gość wczoraj ,Ona' to podszywaczka https://youtu.be/iZzKxXb-Xno gość wczoraj ciekawie komu jest bardziej smutno gość dziś Masz rację,wiem kim jesteś,też Cię kocham i miło słyszeć,że mnie kochasz usmiech.gif gość dziś Ostatnio myslalam ze padne jak tak na mnie patrzyles usmiech.gif gość dziś czyli nie masz bladego pojęcia kim jestem Twoje słowa są tego najlepszym dowodem gadaj zdrów gość dziś podepnę się pod tematusmiech.gif milego dnialapka.gif wma https://youtu.be/pa14VNsdSYM gość dziś żulica LD gość dziś inaczej nie potrafię ...obawiam się,że podane serce na dłoni,zsiekasz jakąś maczetą ..i juz nie pozbieram się nigdy...dobrego dnia jeszcze razlapka.gif gość dziś kocham cię Martuniu Inne tematy z tej kategorii ja GO KOCHAM, ON mnie tez a nie jestesmy razem... jak byc sama i nie zwariowac czyli zycie po rozstaniu gość dziś To mam nie patrzeć na Ciebie?? gość dziś Uwielbiam jak na mnie patrzysz. usmiech.gif Ale chcialabym zebys cos zrobil wreszcie. gość dziś Każde złe słowo które wypisałeś negatywnie na mój temat, odbija się ode mnie i wraca do ciebie... z każdym negatywem oddalałeś mnie. pijesz, albo ćpasz wypisujesz głupoty, oszczerstwa, a jak wytrzeźwiejesz, oprzytomniejesz podlizujesz się jak lizydupa.. gość dziś Ja zrobiłem malutki kroczek,bez odzewu.Nigdy Cię nie wyzywałem,to nie ja. gość dziś O jakim kroczku bez odzewu mowisz? usmiech.gif gość dziś krok w bok? gość dziś Jasne nigdy mnie wyzywałeś. No proszę cię, nie kłam.Robiłeś to wiele razy i ty uważasz że ja mam ci zawsze przebaczać. To dlatego tak trudno mi było tobie ponownie zaufać, bo jak można ufac komuś kto wyzywa cię bez najmniejszego powodu ku temu. nie szukałam twoje atencji na siłę, dałam ci wolną rękę, dałam ci czas bys się zreflektował i zachował się mężczyzna a nie jak d**ek, ale ty nie zrobiłeś tego. gość dziś Przestancie wypisywac p*****ly jak widzicie ze to nie o Was!!! Autorka. kretrynko co ty z siebie robisz z takimi teamtami oslico spanm lapka.gif gość dziś Napiszę, tak - piszę w eter, nie chcesz to nie czytaj. gość dziś Po co pisza tu ONE skoro to jest do NIEGO? On