Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic chrześniaczce na 2 urodziny

Polecane posty

Gość gość

Nie mają to byc zabawki bo mają ich mnóstwo. Co mozna kupic? kwota to myślę 100-200 zł max. Foteliki, krzeselka itp ma po starszej siostrze. Rodzice mowia ze nic nie chcą. Kupic jakiś ciuszek? Co sądzicie?

Gość gość
a po co jej ciuchy?wloz w koperte "pieniadze " kupia co beda chcieli.

Gość gość
Hulajnoga, rowerek biegowy idealnie w tym wieku się sprawdzają.

Gość gość
nie chcę dawać pieniedzy, chcę coś kupic

Gość gość
ja kupilam fajna ksiazeczke i ładną bluzeczke w smyku i dałam 100zl do koperty mysle ze tyle wystarczy to nie chrzciny czy komunia zeby kupowac drogie prezenty

Gość gość
hulajnoga rowerek biegowy dwulatce??? no mysle ze jednak nie gosc22.42 masz wogole dziecko w podobnym wieku?

Gość gość
Jesli chodzi o hulajnoge czy rowerek biegowy to duzo zalezy od dziecka. Niektóre juz w wieku dwóch lat daja radę. Moje dziecko bardzo lubi jeździć na hulajnodze z 3 kołami. Rowerek jeszcze nie bardzo go interesuje. Syn ma troszkę ponad dwa lata. Możesz tez kupic taki rowerek z pchaczem . Tylko patrz na wielkość zeby niebył za mały.

Gość gość
Czy mała sie czymś interesuje, co lubi najbardziej robić? ma jakąś ulubioną bajkę?

Gość Anka Klamka
To może tu coś się uda znaleźć? http://art-madam.pl/prezent/ serwis ma spory wybór rzeczy ręcznie robionych, np biżuterię, torebki, ubrania, a są bardzo ładne, eleganckie i praktycznie na każdą okazję.

Gość gość
Lalkę, rowerek biegowy, klocki, zestaw książeczek .

Gość gość
Jak nie wiesz co to może kartę podarunkową np do smyka? Przynajmniej będzie pewne, że rodzice kupią coś dla dziecka. W przypadku gotówki różnie może być... A z typowych prezentów to: rowerek biegowy, wózek dla lalek, kącik zabaw np kuchnia.

Gość gość
za tydzien chrzesnica meza ma roczek kupilismy jej zlote kolczyli

Gość gość
Ciężko trafić z czymś bezbłędnie, u nas rowerek biegowy to był strzał w 10, nie wiem czy liczysz to jako zabawkę. I wiadomo, pisaki, farbki, jako dwulatek dostał już ciastolinę która już dłuuugo jest hitem. A jak kompletnie nie masz pomysłu to jakieś ubranko na lato, ewentualnie bon do Smyka na przykład. A najlepszym według mnie prezentem dla dziecka są atrakcyjne wyjścia, tyle że do tej pory proponowałam to wszystkim gościom którzy pytali o prezent i tylko raz jedna z cioć poświęciła popołudnie i zabrała małego do lunaparku. A dzień w aquaparku, sali zabaw czy ZOO, czy nawet wyprawa na plac zabaw połączona z wyjściem na ciastko (mój synek uwielbiał siadanie w kawiarniach) to świetna zabawa dla malucha. I najlepiej zrobić prezent i rodzicom, i dziecku i po prostu zwinąć małą na któryś dzień wolny i zafundować jej dzień atrakcji.