Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest roznica pomiedzy ladnie wygladasz a jestes ladna?

Polecane posty

Gość gość

wg facetów?

Gość gość
''ładnie wyglądasz'' wtedy kiedy raz, wyjątkowo uda Ci się wystroić, a ''jesteś ładna'' to kiedy zawsze ładnie wyglądasz

Gość gość
brzydka kobieta nigdy nie bedzie ladnie wygladac,a ladna podkresli swoja urode,wtedy zazwyczaj slyszy ze jest ladna albo ladnie wyglada chyba ze ktos chce byc mily dla brzydkiej kobiety to powie do niej ladnie wygladasz a w duchu sie śmieje

Gość gość
Aha, super, czyli jak usłyszę "ładnie wyglądasz" mam to uznać za antykomplement bo to bedzie znaczylo, ze wg tej osoby ogolnie za ladna nie jestem?

Gość gość
Wg mnie jak kobieta usłyszy cos takiego od drugiej kobiety to nie zawsze jest szczere, może być powiedziane specjalnie czy złośliwie jak tak naprawdę wygląda się źle np ma się gorszą fryzurę itd, a od faceta to raczej zawsze jest szczere i oznacza dla nich tyle co " jesteś ładna" bo oni brzydkim kobietom nie mówią komplementów chyba, że mają w tym jakis interes np szefowej w pracy

Gość gość
Jak facet mówi "ładnie wyglądasz" to znaczy dokładnie to co znaczy czyli, że podoba mu się wygląd danej osoby, oni raczej nie rozróżniaja niuansów pomiędzy jesteś ładna, a ładnie wyglądasz, dla nich czarne jest czarne, a białe jeste białe i tyle

Gość gość
no to dlaczego ja rzadko slysze ze ladnie wygladam i to zazwyczaj wtedy kiedy sie umaluje. czyli nie jestem ladna tylko mam ogarnieta stylizacje,a to co innego