Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka 24

Czy jest szansa, że znajdę kogoś? Czy jednak zawsze będę sama?

Polecane posty

Gość gość
Skąd jesteś? umówisz sie na romantyczny spacer

Gość Calineczka 24
Nie wiem jakie mam nogi, nie wiem czy są ładne czy nie, są chude, no wcięcie to ja mam małe. No i prawda jest ze nie ubieram się kobieco, nie noszę obcasow, nie zakładam spódnic, sukienek (kilka razy próbowałam, ale wyglądałam tak śmiesznie, że sama tak bardzo się z siebie śmiałam ze aż mnie brzuch i buzia bolała haha :D ) makijaż robie tylko czasami a jak już zrobię to delikatny, paznokcie mi się u siebie akurat podobają więc dbam o nie :)

Gość Calineczka 24
Do gościa 12.39 Mieszkam w małym mieście w woj. w-m. Jednak zbyt mało Cię znam by od razu się spotkać, nie jestem dość ufna dla ludzi których za bardzo nie znam i z którymi nie rozmawiałam. Musiałabym Cię trochę poznać, porozmawiać z Tobą

Gość brak pomysluuu
powtorze jeszcze raz zapytaj znajomych o swoje plusy i minusy. sama siebie opisujesz pewnie nieco lepiej niz to wyglada albo o czyms istotnym nie napisalas.

Gość gość
z charakteru mi sie podobasz bardzo :)

Gość gość
Normalna, porzadna z pasja :) ciekawe

Gość Calineczka 24
Z charakteru łatwiej jest znaleźć kogoś bliższego nam, tak mi się bardziej wydaje :)

Gość brak pomysluuu
zle ci sie wydaje

Gość gość
A dlaczego nie zadbasz o swój wygląd? Ok rysów twarzy nie zmienisz, ale jak będziesz wyglądała na zadbaną kobietę, to na pewno komuś wpadniesz w oko. Przede wszystkim zmień sposób ubierania się, nie wierzę, że wyglądasz śmiesznie w sukienkach... Każda dziewczyna wygląda dobrze w sukienkach tylko trzeba odpowiednio dobrać krój i fason do figury. Kup sobie kilka sukienek, buty na obcasach jeśli jesteś niska i już będziesz wyglądała o niebo lepiej. Do tego zmień uczesanie, idź najlepiej do dobrego fryzjera, który doradzi Ci fryzurę, która będzie do Ciebie pasować. Czasem zmiana uczesania powoduje, że nasza twarz prezentuje się dużo lepiej. Do tego delikatny makijaż i gotowe

Gość Calineczka 24
Nigdy nie nosiłam obcasow, wiec pewnie będę na poczatku się potykac xD no a sukienki i spódnice śmiesznie wyglądają na mnie, nogi wydają się krótsze niż są w spódnicach a w sukienkach gora jest zbyt wielka dlatego wygląda to komicznie :P fryzurę mogę zmienić :) i nauczę się robić mocniejszy makijaż :)

Gość gość
Przecież nie musisz od razu chodzić w szpilkach 12 cm, mozesz zaczynac od niskich obcasów np 5 cm. W takich sie na pewno nie potkniesz. A jeśli masz krotkie nogi, to żeby je optycznie wydłużyć ubieraj sukienki odcinane pod biustem, albo spódnice z wysokim stanem (bluzka włożona do środka), w ten sposób optycznie skrócisz korpus a wydłużysz dolna czesc ciala.. No i koniecznie krótkie sukienki! chyba, że jesteś gruba to wtedy do kolan albo maxi

Gość Calineczka 24
No ja też nie miałam na myśli tych 12 cm obcasow tylko takie 6/5 cm :) nie potrafię chodzić na obcasach a co dopiero na szczudlach :D nogi są raczej proporcjonalne ale w spódnicach wyglądają na krótsze

Gość brak pomysluuu
moze twoim problemem jest to ze klamiesz bo kto wizial calineczke w spodniach :D

Gość Calineczka 24
Mam nick Calineczka bo tak mnie w szkole nazywali ze względu na wzrost i teraz niektórzy znajomi tak mówią :P