Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juula123

Zdrada

Polecane posty

Hej :) Jestem z chłopakiem prawie 3 miesiące. On jest w UK, wraca dopiero na wakacje. Wczoraj, na imprezie, troszkę nadużyłam %. Było 2 kolegów, jeden z nich był z moją przyjaciółką. Ja siedziałam z drugim, na początku rozmowy itp. W końcu dał mi buziaka w usta. Powiedziałam nie, bo mam chłopaka. On powiedział spoko.. Potem znów alkohol... Jednak byłam świadoma tego co robię. Zaczęliśmy się całować... Pomiędzy były rozmowy na temat mojego związku, powiedziałam ze źle się czuję ze całuję się z innym mając chłopaka. Nie wiem co mam robić :c Nie mogę powiedzieć o tym chłopakowi, ponieważ on już przez inną któa zrobiła tak samo próbował się zabić :C Okropnie się czuje, nie wiem co robić, kiedy z nim rozmawiać, łzy same mi lecą po policzkach :C Pomóżcie :c

Gość gość
Nie mów chłopakowi o tym,jeśli nie doszło do niczego więcej. Straci do ciebie zaufanie i może to być koniec waszego związku. Musisz się sama z tym uporać, kiedy emocje ci opadną, będzie łatwiej. Na przyszłość lepiej się kontroluj,przez jedną głupotę można stracić kogoś, na kim bardzo nam zależy.

Gość gość
Zdrady bym nie wybaczyl juz bys poleciala z tym typem razem z mojego zycie szczerze