Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam wszystkich i bardzo proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałabym się zapytać czy ktoś może z was wie która dieta jest najskuteczniejsza i najlepsza na schudniecie ? Ponieważ szukam w internecie ale tu jest bardzo dużo różnych tych diet i niewiem którą wybrać, która byłaby najlepsza na odchudzanie więc zwracam się do osób które są po jakiejś diecie albo w trakcie i są zadowoleni z niej i chudną tak jak trzeba, czy ktoś z was może mi doradzić w tej sprawie, będę wdzięczna :)

jeden dzien dieta weglowodanowa,w drugi bialkowa i tak na przemian:)basen,sport:)

Gość gość
ja na 1000kcal schudlam 15kg w 3 mce czy skuteczna? Napewno o ile stosujesz ją z głową i stopniowo z niej się wyprowadzasz. Mnie ta dieta nauczyła zdrowego odżywiania ( bo rezygnowałam z węgli które są dość kaloryczne na rzecz warzyw). Na śniadanie jem właśnie węglowodany np owsianka z dodatkami czy kasza. Na 2 śn owoce. Obiad to mięso grillowane lub na parze i surówka lub warzywa na parze no i kolacja białkowa typu serek wiejski lub twaróg z dodatkiem warzyw. Teraz jem więcej kalorii 1600-1700 i nadal chudnę wolno ale jednak jak dojdę do upragnionej wagi to zwiększę kalorie do 2000 ;)

ja tez mysle ze 1000 kalorii jest ok,ale musisz jeszcze pomoc sobie zeby szybciej zgubic wszystko...powiem ci ze ja osobiscie stosowalam www.actislim.pl i jest skuteczne i oczyszcza ogranizm.sprobujcie:)

Gość gość
Ja polecam Slimette. Nie trzeba jakiejś super drastycznej diety żeby efekty były. U mnie zadziałał w 100%, moja koleżanka też jest z niego zadowolona. Kupiłyśmy tutaj : http://nplink.net/dZiA8hQI