Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

singiel na weselu

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie dobre pomysly co odpowiadac natretnej pytajacej rodzinie?

Gość gość
ja nie wiem, bo ja jestem singielką, może nie czuję się z tym najlepiej, ale tez nie mam wielkiego problemu, a moi znajomi na każdej imprezie mnie prześladują. Ja mówię, że moge sobie bezkarnie podrywac i mi to ospowiada

Gość gość
otoz to, z reszta znajomym to latwiej odpowiedziec tak czy siak, ale rodzinie juz nie bardzo wypada a oni z reszta mysla ze maja prawo sie wtracac w czyjes zycie i mowic co masz robic. Moze cos w stylu "czekam na wlasciwa osobe" albo "nie twoja sprawa" ? :D

Gość gość
powiedz rodzinie, że*na razie szukasz i jeszcze nie udało ci się nikogo ciekawego znaleźć*. Prawdziwe i mądrze powiedziane. Trzymam za ciebie kciuki, wiem jak to jest ;-) na mnie rodzina juz postawiła krzyżyk i nie pytają, ale znajomi... ufff...cały czas pytaja i mnie nieustannie swatają to mnie zawstydza ale potrafię im kulturalnie aczkolwiek dobitnie pojechać i tyle :)

Gość gość
ja nie mam daru ciętej riposty :( a to zdanie brzmi jak pisina kładąca się na plecach. Wszystko przez idiotyczną presję społeczeństwa. Ludzie mają być w związku nawet w fatalnym, bo jak nie to odrazu coś z nimi nie tak. A z kazdym jest coś nie tak.

Gość gość
Przyznaj się że jesteś pedał

Gość gość
Spytaj:A co Cię to interesuje?

Gość brak pomysluuu
a to trzeba cos mowic i ktos sie w ogole pyta :D ? to wspolczuje rodziny. jesli to jakies stare dewoty to powiedz ze jestes homo dopieor bedzie zabawnie beda przezywac cale lata.

Gość gość
lepiej powiedz coś w tym stylu co napisałam, bo przecież po co rodzinie będziesz odpowiadać ciętą ripostą, kulturalnie, grzecznie, żeby się odwalili. Jak tak zrobisz to widać, że cię to nie rusza. Udawaj, że nie robi to na tobie żadnego wrażenia. Znajomym to można pojechać ale rodzinie, grzecznie, co cię obchodzi co o tobie myślą. Ja zawsze moim ciotkom, wujkom, dziadkom mówiłam, że nikt mi nie odpowiada, ale wtedy raczej na nadętą wychodziłam

Gość gość
13:30/13:42 - moze to i dobra rada. Musze nad tym pomyslec. Ale co tu robic, jak sie nie nudzic na weselu samemu...

gość dziś ja nie mam daru ciętej riposty smutas.gif a to zdanie brzmi jak pisina kładąca się na plecach. Wszystko przez idiotyczną presję społeczeństwa. Ludzie mają być w związku nawet w fatalnym, bo jak nie to odrazu coś z nimi nie tak. A z kazdym jest coś nie tak. xxx chyba ktoś potrzebuje rady Ala Bandiego

Gość gość
Jak Cie jakaś koleżanka będąca w związku zapyta czemu nie masz chlopaka, to jej odpowiedz "A czemu ty masz tylko jednego?"

Gość gość
to zaraz uslyszysz ze czas leci i ze niedlugo to...

Gość gość
Dzieki, moze cos w tym jest. Moze po prostu nie nalezy sie za bardzo nimi przejmowac i tak beda gadac...

Gość gość
Powiedz, że masz kogoś - poznałaś przez internet bogatego Hamerykańca, niestety nie dostał urlopu żeby przyjechać na wiejskie polaczkowe wesele :) Ładnie zamkną buźki :)