Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najkochańsza brunetka

Polecane posty

Gość gość

Najkochańsza brunetko co robisz.

Gość gość
Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweNie wierzę w to! Nadal ją kocham Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nie wierzę w to! Nadal ją kocham gość dziś Co za paradoks smutas.gif gość dziś A co ona zlego Ci zrobila? Wyrzadzila jakas krzywde? Dlaczego w to nie wierzysz ze nadal kochasz ja? gość dziś To jej to powiedzusmiech.gif gość dziś To już tyle lat i wydarzeń,że lepiej milczeć i samemu się ze siebie śmiać, taki stary aaa głupi !! gość dziś Stary,glupi i kretyn ze tu pisze,dobrze zrobila ze ci kopa dala. gość dziś Dzięki smutas.gif nie dała kopa,sam poszedłem w p**duuu ,wiele lat temu ale,nie krępuj się pisz, pisz dalej może poznam jakieś nowe ciekawe słowa,określenia,obelgi....cóż człowiek uczy się całe życie i wyciąga wnioski ze swoich błędów tym lepiej, im więcej takich uczynnych i pomocnych ludzi jak ty,przewija się przez jego życie. gość dziś jak ma na imie ? gość dziś Zdradź jej imię lepiej ci się zrobi na serduchuusmiech.gif gość dziś Idz w las,to forum dla kobiet a nie dla mośków nieszczęśliwych i przykrych hahahajezyk.gif ,smiech z takiego facia gość dziś edyta Inne tematy z tej kategorii jak go sobie wybić z głowy?? BLAGAM WAS O POMOC!!!!! gość dziś Nie jestem nieszczęśliwy,dziecino usmiech.gif takie tematy tworzy się albo by powiedzieć coś w p**du ! W eter tak aby nigdy nie dotarło do adresata smutas.gif albo aby nakręcać takie tro wezta tych p******w bo zaczne sam usuwac

Gość gość
A jak tej brunetce na imię bo dużo tych brunetek na świecie:)

Gość gość
Martunia Sopocko Suwalska

Gość gość
Brunetko Najkochańsza co robisz