Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu tak mocno nienawidzicie innych ludzi

Polecane posty

Gość gość

i zyczycie im jak najgorzej?

Gość gość
Pierwsze słyszę, ze kogos nienawidzę...

Gość gość
Za egoizm, udawana ślepotę, pustkę duchowa, za konformizm,brak własnego ja, za tchórzostwo, wygodę, za to ze nie nadają się na przyjaciół a nawet na znajomych, za to ze kłamią, mówią co innego a robią co innego, za zdradę, za to ze są obcy, zamknięci, fałszywi, nie wiedza po co żyją, zatoki ze nie widza ze inni są podli pomagając im dalej być podlym, za brak zasad, za wszystko. Nie ma za co lubić ludzi. Zwłaszcza Polakow, którzy są zdania ze moje jest najmojsze i bardziej mojsze niż twojsze

Gość gość
a ty po co zyjesz?

Gość gość
Za chamstwo i nie szanowanie innych :)

Gość gość
"za tchórzostwo, wygodę, za to ze nie nadają się na przyjaciół a nawet na znajomych," Nienawidzisz mnie za to, że nie nadaję się na koleżankę? Przecież nie ma obowiązku kolegowania się. Jeszcze rozumiem, żebyś mnie za to nie lubiła. Ale nienawidzić? Za taką błahostkę? Przecież nic takiego nie robię. Nie jestem fałszywa, zwyczajnie trzymam się na dystans. Pogadam, miła jestem, pomogę, ale nie zbliżam się, nie proponuję spotkań, itp. To zasługuję na nienawiść obcych ludzi? :(

Gość gość
Autorze/autorko, opamiętaj się! Jeski cię ktos sjrzywdził, to jemu to asertywnie powiedz. Uogólniasz, biorąc nas jako zakladników twojego gniewu i pretensji. Ja osobiscie nic ci nie zrobilam, ani nikomu innemu, czuję się urazona takim bezpodstawnym atakiem.

Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi.:))Było sobie dwóch Żydów. Moszka i Joszka. Żydzi ci znali się od małego juda, przyjaźnili się, razem chodzili do synagogi, wspólnie obchodzili też święto Jom Kipur. Ich sielskie żydowskie życie upływało w sielski żydowski sposób. Do czasu. Dnia pewnego, a było to sierpnia dwunastego, sklep Joszki został spalony. Sprytny Żyd zapomniał o przedłużeniu polisy ubezpieczeniowej i niestety stracił cały majątek. Udał się do swojego przyjaciela, ten chętnie pożyczył mu pieniądze na lichwiarski procent. Joszka resztę swoich dni spędził na wypełnieniu zobowiązań finansowych wobec swojego przyjaciela. Pożyczki nie spłacił, umarło mu się bowiem z głodu. Pożyczkę spłacali jego krewni.

Gość gość
za to ze nie nadają się na przyjaciół a nawet na znajomych x nikt cię nie lubi i za to masz do nich pretensje? widocznie twoja nienawiść promieniuje tak mocno że wszyscy od ciebie stronią

Gość gość
Ludzie to pustaki nie nadają się na przyjaciół nawet w związkach są dla kasy

Żyję po to aby kochać i nienawidzić z całego serca. To powinien być sens istnienia każdego istnienia.