Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

większość facetów których spotykam jest

Polecane posty

Gość gość598

niższa ode mnie :O a mam 177 cm wzrostu i przez to zawsze będę sama, no bo kto chciałby mieć wyższą dziewczynę :( gdzie się podziali wysocy mężczyźni, wyginęli czy tylko ja takich niskich spotykam??

Gość gość
Ja mam 186 xD

Gość gość598
i gdzie cię można spotkać ? :D

faceci nie maja z tym problemu gorzej z kobietami.... uwierz ze prawdziwy facet bedzie mial to w d***e a pewnie pierwsza lepsza kobieta czulaby sie z tym fatalnie

Gość gość598
ale co nie przeszkadzało by ci gdyby kobieta była od ciebie wyższa?? i jaka różnica maksymalnie mogłaby być żeby ci to nie przeszkadzało??

Gość gość
Hehe , za granica siedze :)

Gość gość598
czyli wysocy wyjechali :(

czemu mialoby przeszkadzac? tym bardziej to zadowala bo jak to mozliwe ze nizszy facet uwiodl wysoka kobiete... to jest cos podobnego jak brzydki ma piekna dziewczyne.. wiec musi byc mega wyjatkowy

Gość gość
No dokladnie , wyjechali :)

Gość gość598
no to chyba muszę zacząć zwracać większą uwagę na niższych, bo inaczej zostanę starą panną :D

liczy sie to jaki jest czlowiek a nie jak wyglada ale mozna by tak gdybac i tak wszyscy patrza na wyglad

Gość gość
sosssssss dziś bla, bla, bla, przestań pitolić krasnoludzie :D namiastko faceta :D

Gość gość598
wygląd a wzrost to nie to samo, bo mi nie przeszkadza jak ktoś nie jest ładny ale wzrost to zupełnie inna sprawa

na krasnoluda wyglada twoj mozg bo z takim podejsciem z nienawiscia do zycia dlugo nie pociagniesz : )

sama sobie przeczysz mowilas ze facetom to przeszkadza a teraz ze to tobie : ) prawda jest taka ze kobiety sa slabe a wysokie maja kompleksy na tym punkcie

Gość gość
powiem ci autorko jako kobieta że niektórzy faceci potrafią oszaleć na punkcie dziewczyny jeśli się zachwycą jej urodą i nawet fakt że jest wyższa zupełnie popierdolić ale rzeczywiście jak ktoś napisał powyżej gorzej z kobietami, bo dla nich to chyba większa ujma. Niby to dla większości ludzi coś groteskowego, ale im jestem starsza to tym bardziej stwierdzam że takie pary są urocze o ile są zakochane oczywiście. Taki facet to wręcz wzbudza we mnie respekt że jest ponad wszelkimi barierami, ponad swoją męską dumą i paradoksalnie to czyni go właśnie bardziej męskim, że nie ma on kompleksów na punkcie wzrostu i że świata nie widzi poza swoim szczęsciem

Gość gość598
nie pisałam że mi nie przeszkadza wzrost, i wydawało mi się że facetom też różnica wzrostu przeszkadza

Gość gość
Autorko ja mam 175 cm i podrywali mnie faceci o takim samym wzroście/ ciut niżsi . Jak widać im to nie przeszkadzało.Jeden nawet twierdził,że mogłabym nosić obcasy przy nim ale chyba czułabym się nieco niezręcznie.

Gość gość
Hah przypomniała mi się historia z mojej wczesnej młodości co miało miejsce kilkanaście lat temu. Byłam wysoką dziewczyną zawsze w minispódniczce, na obcasach i włosy miałam do pasa długie. Miałam wtedy 18 lat. Upatrzył sobie mnie taki chłopak ładny ale młodszy ode mnie bo 16 letni no i niższy. Był jak rzep czasami był wredny ale w gruncie rzeczy fajny był żywiołowy i z charakterem. Wtedy go zlekceważyłam bo uważałam go za gówniarza dla mnie. Zasadziłam mu wielkiego kopa w dupę. A dzisiaj ? Bożeeee... Oddałabym wszystko żeby sie cofnąć w czasie i to przeżyć jeszcze raz z tą różnicą żeby dać mu szansę na nacieszenie się nami razem. Jak on wtedy na mnie patrzył. Dzisiaj minęło 17 lat i nikt tak na mnie już nie patrzy.

Gość gość598
no właśnie ja też znam takiego jednego co tak pięknie na mnie patrzy (oczy ma piękne:) ale on jest niższy i to dużo bo prawie całą głowę, sama już nie wiem może spróbować ? jak myślicie?

Gość gość
Ja mam 187cm 24lata poznamy sie?

Gość gość
No nie, sa wyzsi, ale maja brzydkie ryje

Gość gość598
za młody jesteś :) już chyba wolałabym być z niższym niż a młodszym :)

Gość gość
Nie lubisz młodych mężczyzn

Gość gość
W jakim wieku jesteś?

Gość gość
24 latku skąd jesteś ? jaki region Polski?

Gość gość598
26

Gość gość
to nie duża różnica ja uważam, że powinniśmy się razem bliżej poznać :D

Gość gość598
no to skąd jesteś ? :D

Gość gość
Kraków a ty?