Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu niektotzy sa negatywnie nastawieni do dziewic?

Polecane posty

Gość gość

mowia, ze to cnotki i ze nikt ich zapewne nie chcial?

Gość gość
Dziewice są ok. Nic do nich nie mam. Porządne kobiety z nich. Chwała im za to!

Gość gość
Równie dobrze można by spytać, dlaczego niektórzy są negatywnie nastawieni do prawiczków...

Gość gość
Równie dobrze można by spytać, dlaczego niektórzy są negatywnie nastawieni do prawiczków... XXX Nieprawda :D tylko do tych 30paroletnich, którzy mieszkają z mamusią :)

Gość gość
Standardowe argumenty na kafe jakie zaobserwowałam : -Pewnie pasztet i nikt jej kijem nie tknie, zapewne "gruba locha" , pryszczata, garbata i z zezem rozbieżnym -Nawiedzona katoliczka sypiąca 24h na dobę cytatami z Pisma Św. -Przestraszona dziewczynka , która siedzi w kącie i użala się nad swoją marną egzystencją -"Księżniczka" która ma zbyt duże wymagania odnośnie wyglądu potencjalnego faceta, czeka na rycerza na białym koniu :D

Gość gość
A kto jest tak nastawiony negetywnie ? Chyba ludzie, którzy mają problem sam ze sobą

Gość gość
bo im się nie chce czekac aż z nimi pójdzie do łózka, faceci wolą jak kobieta im wskoczy do łóżka na pierwszej randce:)

Gość gość
Dziewice to czesto sa Slicze dobre nie wycierajace sie z byle kim Dziewczyny! Ja mialem to szczescie bedac prawiczkiem zakochac sie w Slicznej dziewicy i jestesmy malzenstwem kilka lat.Mamy Slicznego dzidziusia bylem przy jego Narodzinach :D