MInimall 0 Napisano Kwiecień 12, 2015 Wczoraj podczas pieszczot z partnerem dostałam nagłego, krótkiego ale dość obfitego krwawienia (to nie trwało dłużej niż kilka minut, zresztą zorientowałam się dopiero jak on mi o tym powiedział). Po kilku godzinach już było słabiutkie plamienie. Miesiączkuję regularnie, większość okresów dostaję jak w zegarku, raz na jakiś czas okres pojawia się dzień wcześniej lub dzień później. Dlatego zaniepokoiło mnie to krwawienie - okres powinnam mieć 16.04 (+ - jeden dzień), czyli krwawienie wystąpiło 5 dni przed czasem. Jeszcze wczoraj przypuszczałam że to może być miesiączka, z rana pobolewał mnie brzuch - potem wynikło że zaszkodziła mi kolacja, a dziś po tym krwawieniu nie ma śladu. Nie wiem czy to coś zmienia ale dodam że od jakiegoś czasu staramy się o dziecko, do tej pory bezskutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2015 zrób test,będziesz wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2015 Z takim krwawieniem idź do lekarza. Może masz nadżerkę np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach