Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek26wa

K***s do oceny

Polecane posty

Gość gość
nikomu nie dogodzisz, z wlosami na brzuchu feee,bez wlosow bee:P

Gość gość
Kwestia gustu .. ja lubie zwierzaki ... tak mi sie kojarzy im wiecej wlosow tym wiekszy cham w lozku , mocniej wygrzmoci ;)

Gość gość
mozna tez byc zadbanym chamem w łózku,.....jak ja:) a taka siersc na fiucie jest dla Twoich doznan przyjemna?

Gość gość
Yhy , wlosy lonowe mezczyzny gilgocza lechtaczke..

Gość gość
zawsze słyszałem,ze kazda lubi ogolonego i apetyczniej wyglada i jest przyjemniej, ja w sumie tez atrakcyjniej sie wtedy czuje, a jezeli podnieca Cie gilgotanie podczas seksu...cóż kazdy lubi co innego:)

Gość gość
Teraz taka moda ze sie goli:p ja nie.mam zdania, ja nie gole .. ale ogolnie qloay u faceta mnie jaraja niesamowice, nie tylko na fioocie.. ale na klacie, rekach, nigach ,.a nawet plecach

Gość gość
to zapewne jestes juz wymierajacym gatunkiem. Kobiet ktore lybie jak facet idzie do łóżka w "swetrze":)

Gość gość
Moze , fakt swiat dazy do zniewiescienia mezczyzn.. Ja tam wole wikinga niz bibera:p mezczyzna ma byc mezczyzna a nie lalka .. ale fakt nawet postura mezczyzn sie zmuenila na przestrzeni Ostatnich kilku pokolen.. wymieracie , niewiesciejecie :D

Gość gość
nie leć skrajnościami:) sam jestem w kropce bo na dole wole być ogolony,ale fajnie jak klata jest zarosnieta,a tu prosze glosy krytyki mnie spotkały i tak wyszlo jak widzisz na zdjeciu:P

Gość gość
Ej ale to Ty jestes facet , ulegles ? I jak potulny piesek przystrzygles dywanik... ehhh

Gość gość
wole sie dowiedziec na forum co kobietom bardziej sie podoba niz w realu:)

Gość gość
Mlody jestes, po trzydziestce troche przytyjesz, przed czterdziestka nabierzesz postury mezczyzny, nawet ci przez mysl nie przejdzie by wlisy na brzuchu czy klacie golic

Gość gość
To sie zgodze, facet po 40stce golący klate,wyglada w sumie beznadziejnie i kompletnie niemesko a Moja rozmowczyni ile ma lat?:)

Gość gość
29:P ale mnie nie slychah, chlopcy t twoim wieku nigdy mnie nie krecili.. ja musze czuc reapekt , to mnie kreci niesamowicie

Gość gość
rozumiem:),nie trafilem czulem ze moze bedziesz milfem,a tu prawie rowiesniczka,tylko amantka dojrzalych facetow:)

Gość gość
wprawieni w boju ;) jak juz to konkretnie , a nie jako obiekt doswiadczalny ;) doswiadczenie przychodzi z praktyka :D cwicz sporo mustrzu ;)

Gość gość
haha:) fajnie napisane, nie odbieraj mnie za jakiegos prawiczka itp:) ale mysle ze zrozumiałem Twoją myśl

Gość gość
to ile kobiet musze miec/ile stosunkow odbyc,by sie kwalifikowac:P?

Gość gość
w sumie nawet nie wiem, najmlodszy moj kochanek mial32 lata , ja mialam wowczas 17;) a im starszy tym lepszy, chociasz zdarzaly sie beznadziejne wyjatki ..

Gość gość
Ee to nie chodzi o ilosc , a o jakosc , w pewnym momencie zycia mezczyzna dojrzewa do seksu , nie jest to juz dla niego tylko spuszczenie z kija ..

Gość gość
nie kazdy mlody kochanek musi byc beznadziejny w łóżku,musialas zle trafiac:) a ja zapewne za 10 lat tez bede uganial sie za malolatami, sam bym chcial teraz bzyknac 17stke,to musi byc fajne:)

Gość gość
Ee to nie chodzi o ilosc , a o jakosc , w pewnym momencie zycia mezczyzna dojrzewa do seksu , nie jest to juz dla niego tylko spuszczenie z kija ..

Gość gość
nie kazdy mlody kochanek musi byc beznadziejny w łóżku,musialas zle trafiac:) a ja zapewne za 10 lat tez bede uganial sie za malolatami, sam bym chcial teraz bzyknac 17stke,to musi byc fajne:)

Gość gość
Tu nie chodzi o ilosc a jakosc, w pewny. wieku mezczyzna dojrzewa by dzielic sie seksem, a nie tylko z bata spuscic

Gość gość
Oh cos nie pyklo :D nie piepszyl mnie nikt w twoim wieku, i mlodszy ... nie kreca mnie , nie probowalam.

Gość gość
racja....przepraszam za swoja niedojrzalosc:(( :P

Gość gość
Urosniesz :D teraz cwicz , moze za pare lat :D

Gość gość
spoko .przeciez sie nie obraze:) moja byla teraz ma 30lat a o dziwo miala tylko mlodszych partnerow, reguly nie ma:)

Gość gość
k***s juz nie urosnie,bedzie Ci musial wystarczyc:)P