Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemogepatrzecwlustro

Przespałam się z moim przyjacielem...

Polecane posty

Gość gość
Autorko nie rob sobie zadnych wyrzutow ,bylo co bylo , normalne ze jak jest kobieta i mezczyzna to w kazdej chwili moze byc zblizenie a jak jest milo to mozna sie zapomniec .

Myślicie że on teraz ma mnie za łatwą?? Tak się stresuję tym naszym spotkaniem jutro, że spać nie mogę nawet :((( nie wiem jak mam mu spojrzeć w oczy....

Gość gość
Miej to gdzies co on czy inni o tobie mysla :P nikogo nie skrzywdzilas ,masz jedno doswiadczenie wiecej i tyle ;) Jak go spotkasz nie tlumacz sie z niczego ,nie rozmawiaj na ten temat,zobaczysz najpierw jak on sie zachowa, pewnie mu sie podobalo .

Gość gość
Lepiej z przyjacielem niż z nieznajomym na imprezce w kiblu. Chociaż trochę kiepsko jeśli bylas pijana,bo facet wykorzystał okazję. Myślę,że jakby mu zależało na Tobie to wolałbyś się bardziej postarać,żebyś do łóżka z nim poszła na trzeźwo. Mimo wszystko mam nadzieję,że jakoś między wami będzie i nikomu nie rozpowie. Trzymaj się.

Gość gość
A on się z tobą dzisiaj jakoś kontaktował? Dzwonił? Pisał?

Gość gość
A on się z tobą dzisiaj jakoś kontaktował? Dzwonił? Pisał?

Hej, dziękuję wam za zrozumienie <3 <3 <3 jesteście lepsi niż większość moich znajomych, bo oni od razu by mnie zjechali :/// W sumie mieliby trochę racji, eh... gość dziś A on się z tobą dzisiaj jakoś kontaktował? Dzwonił? Pisał? Nie kontaktowaliśmy się w ogóle. Wyszłam od niego bladym świtem w sobotę, nic mu nie mówiąc, potem wyłączyłam telefon, a jak włączyłam, to widziałam że do mnie dzwonił ale nie chciałam z nim rozmawiać... Nadal nie chcę prawdę mówiąc To znaczy chcę, ale mi wstyd przed nim :( Nie pisał nic, ani ja się z nim nie kontaktowałam. No ale wiem że kiedyś trzeba będzie pogadać o tym, więc trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała w postanowieniu i poszła jutro na zajęcia D:

Gość gość
a ja się zgadzam z gość 01:24 nie chodzi się z pijanymi dziewczynami do łóżka, a on cóż wykorzystał okazję

Gość gość
Może to już nie twój przyjaciel a chłopak... :D

Gość gość
Hahahaa pewnie nawet nie pamięta jak z przyjaciela zmienił się w chłopaka :D Dobrze że to nie było w vegas bo byliby już małżeństwem :D

Gość gość
Jestem Twoim przyjacielem. Pamiętasz mnie? U Ciebie czy u mnie?

Gość gość
no to masz nauczke żeby więcej nie pić na imprezach za rok pojedziesz na orgazmusa i tam same takie d***** będą (:

Nie pochwalam sypiania z nikim po pijaku, ale: - ten facet jest w takiej samej sytuacji, jak Ty - jeśli faktycznie jest przyjacielem, zachowa się jak przyjaciel - jeśli chce czegoś więcej, prawdopodobnie Ci to zakomunikuje - jeśli nie ma żony / narzeczonej / dziewczyny / chłopaka (ani Ty nie masz) - nie popełniliście żadnego przestępstwa ani niczego nagannego moralnie, jesteście w końcu dorośli - nie ma sensu się katować obmyślaniem wszystkich możliwych negatywnych scenariuszy, bo 90% z nich nigdy się nie zdarzy, a z pozostałymi 10 łatwo sobie poradzić - zostaw sobie tę energię na później :P

Gość gość
Niby są w takiej samej sytuacji ale prawda jest taka ze on co najwyżej przybije piątkę z kolegami a za nią będą chodzić złośliwe ploty :( niestety tak jest wiem z doswiadczenia :(

Gość gość
Taka prawda, !!! wystarczy spojrzec na odpowiedzi- trzy czwarte obraza autorke, moze ze dwie osoby mysla ze to nie w porzadku,ze uprawial z nia seks kiedy byla pijana :/

Gość gość
A ja bym chciała wiedzieć, jak to się dalej potoczyło. Autorko nie porzucaj wątku, zebrałaś się na odwagę, żeby z nim porozmawiać??

Gość gość
Mam nadzieję, że tak. Unikanie go nie sprawi, że problem zniknie...