Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lesbijki moga miec dzieci.

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio przeczytalam artykuł o tym ze lesbijki moga miec dziecko bez udzialu mezczyzny, czyli bez udziału spermy. Dziecko bedzie mialo geny matek. Chcialam zapytac, co o tym myslicie?

Gość gość
przestań czytać super expres

Gość gość
a to da sie tak zrobic ?

Gość gość
ale jak to? bez spermy? to biologicznie niemozliwe

Gość Natyś
Drogie panie. Dla "Thomasa Andersona " z filmu Matrix uchylanie się od kul i zatrzymywanie ich w locie też było niemożliwe dopóki nie uwieżył w to że jest to możliwe. To my tak samo Pier###ć biologię. Ja mam pomysł tani jak barszcz. Potrzebne: -Dildo 18 cm bez elektroniki. z wywierconym w środku miejscem na strzykawkę. - strzykawka bez igły. - Wódka -Woda - płyn do higieny intymnej. -góra kołder tak by zapładnia leżała tyłkiem 45 stopni do ziemi. Wykonananie. To jest tak Dezynfekujemy strzykawkę wódką, płuczemy 5l wody. wkładamy do dildo, i teraz trzeba ją naślinić do pełna ślina zawiera materiał genetyczny więc jest na zastępstwo spermy. Pomagamy się ustawiś koleżance. I wkładamy dildo do samego końca po czym wyciskany całą ślinę. Siła grawitacji zrobi swoje Szansa na zapłodnienie wynosi 90-95% tyle samo lub nawet więcej niż przy tradycyjnym sposobie. Zalety. - Skuteczność - możliwość poręcznego zabiegu. ( nie potrzeba labolatoriów jak w seksmisji więc nie będzie Albercika z Parandysem co by to zepsuli chyba że znajdą hmm 56 900 361 wibratorów na obszarze 700000 km^2, co jest niewykonalne. -Higiena - Zmienność genetyczna w 97% jak na poziomie hetero. Jedyny wyjątek XX - Względy społeczne. Zgrane rozumiejące się społeczeństwo. -Uniwersalizm Charakteru. Mogę bawić się lalkami albo kopać piłkę i w każdej chwili mogę to zmienić bo niebędzie to nic złego. - Dzieci rosnę zdecydowanie mniej agresywne. I bardziej dostosowane społecznie. Cena czyli co za to płacimy: - Typowo męskie prace wykonujemy same. - Narażamy się na skumulowaną Agresję mężczyzn ( w obliczu zagrożenia włącza się instynkt Wojownika. - Nadstawiamy się genetycznie gdyż 1 choroba mogłaby wyniszczyć całą populację do zera z mężczyznami włącznie. Bieg po prostej w parku nocą. A jak Dresy nas ujrzą. Musimy ich zabić. By móc istnieć. Tutaj tak samo musimy być gotowe i wytłuc chorobę. Albo ona wybije nas do Zera. Najlepiej by było eksperymentować z ewentualnym przystosowaniem wirusów i bakterii do ataku na XX i robienie szczepionek na te choroby zanim się pojawią. U którejkolwiek. W razie zakażenia dławimy chorobę w zarodku. Do tego profilaktyka. " Biegniemy wszędzie cisza. Z kabury dobiega brzdęk magazynków. Nagle zza Drzewa wyskakują 3 dresy. Wyciągasz broń. Patrzą ze zdziwieniem po czym biegną w twoją stronę . Strzelasz1,2 padli jeszcze trzeci mimo postrzelenia biegnie. 20m stoi po 4 nabojach w końcu pada u twych stóp. miał kamizelkę. O drazu lepiej.

Gość gość
Moja droga, Daily Mail to akurat angielski odpowiednik Super Expressu wiec się nie emocjonuj :) ale kilka lat temu czytałam poważniejszy artykuł na ten temat. Science fiction na dziś, ale kiedyś? Kto wie? Chodzi tylko o materiał genetyczny.

Gość gość
Ty ma rację wprawdzie komórka śliny to komórka .somatyczna ale to możliwe. Tylko ja zamiast kołder użyłabym drążka. Wódka do dezynfekcji tak? 5l wody do wypłukania. Raczej nie zostanie śladu. C2H5OH to lotna ciecz więc woda by ją wymyła . Tylko wibrator to mały problem. Bo strzykawkę trzeba by było odpowiednią. I nie wiem czy les-mamy nie musiałyby się szykować na trojaczki lub czworaczki bo ślina jest znacznie mniejsza od spermy. I raczej by powstały wielojajowe bo 4 enzymy z DNA. by przenikły zanim by komórka się zamknęła. Z przejęciem genów masz rację bo rozrodcze zachowują wszystkie. I z śliny by odpadła 1/2. Czyli mamy 4 dziewczynki jak się uda. 90-95% szans powodzenia? Tak jak najbardziej. Koszt to 110zł max. W porównaniu z labolatoriami to faktycznie tanie jak barszcz.

Gość gość
Jakie Science fiction. Jak już koleżanka ma sposób. p s . Od dziś szukam koleżanki.

Gość gość
Tak jest . Pokażemy tym pier####bym katolom i im damy popalić. Łaski bez spermę do d#py niech se księża wsadzą. Takiego wała obyczajowego jak polska cała. J###ać prawo naturalne. Według KRK same sobie ustanowimy.

Gość gość
Ja już spróbowałam i udało się tylko w urzędzie stanu cywilnego miałam małe problemy musiałam skłamać kto jest ojcem dziecka

Gość gość
Zupełnie nie rozumiecie genetyki, oczywiście że jest to mozliwe, tylko albo urodzi sie zdrowa dziewczynka, albo trzeba by podmienic drugi chromosom X na Y :) i wtedy chłopczyk:)

Gość gość
Witam pragne miec z moja kobieta dziecko jestem tez kobieta ale cechy meskie niechce aby bylo uzyty plemnik pomozcie jak to zrobic aby mialo powodzenie i moje geny

Gość gość
Mam pytanie do tej osoby co napisala ze sie udalo ile macie panstwo dzieci i czy zdrowe.byly zrobione w/w sposobem

Gość gość
a coś ty myślała,ze tylko ty idiotko możesz dostawać za darmo 500+

Gość gość
Prosze mnie nie obrazac.Juz mi szkoda tej Pani drugiej polowy ze ma taka wulgarna osobe przy sobie.

Gość seksowna laska
Witaj mi się wydale żeby pobrać jakieś skutki nwm czego ale mogę się do tego dopisać jestem dziewczynom hce uprawiać sex ale nie wiem z kim Jeśli jest ktoś hentny niech pisze

Gość gość
Jest to mozliwe, ze beda miec biologiczne dziecko z genami obu - czesc materialu genetycznego z jednej komorki jajowej przeniesiona do drugiej. Bez udzialu spermy nie slyszalam, ale o takich genetycznych kombinacjach tak.